Haydinn Bebitolarrr yarın bi kız toplantım var menü Patates salatası Arpa şehriye salatası Yaprak sarma Çiköfte Poğaça Kek Biraz kurabiyem vardııı o Bide diyorum mantı yapsammm ortaya şöyle yakışır mı mantı 2 çayınaaa bilemedim
Haydinn Haydinn gülmesinler sonra beni hfjfjf ama çocuklar da olcskkk belki çocuklar yer kararsız kaldımmm
Cicektebenimcicekligunlerde Haydinn Kaç kişilik çocuklar salata tarzı otlu yemiyor. Bende çocuklara göre şeyler illa ki yaparım. Ama kek poğaça her çocuk sever kurabiye de var. Cok kalabalik değilse mantıya gerek yok 🙃🪷
Cylnmiray Haydinn ya gözüm şantili mantili yada kremalı pudingli bisiyler aradı. Kek degdigin normal kek mi ıslak kek, dolgulu kek tarzı mı 😋😋🤩🤩 bence menü süper bu kadarı bile yeter bence 😍
Haydinn papatya__ iki çeşit salata var ya o yüzden dedim bende çocuklar şimdi pek sevmez Rus salatasını msntı ya ama hayır diyen çocuk çok azzz😂 teşekkür ederim yorum için 🌸🌸🌸
Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Seni görünce hiç evde sarma sarmadim kelimesi gözümde canlanıyor sensin dimi yanlış hatırlamıyorum.😀
Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Artık benim beynimde öyle kalacaksın.😀 Nick değiştirince aklıma gelmiyordu bu nickin artık unutmam.🙈😀
Haydinn Birdunyabircennetannesi benim ki bu aralar sakin valla kreşe gitti biraz uslandı 😂 ama çok fena kendi kendimi nazar ederim ben bakalım yarın neler olucakkk jfjfjjfjf
Birdunyabircennetannesi Haydinn Bunu dedin ya yarın çok fena olur 😅 3 yaşında kreşe gidiyor bu aralar beni mafediyor yenidoğan hallerini özledim ki zor bir bebekti ona rağmen 😅
Birdunyabircennetannesi Cicektebenimcicekligunlerde Ay değiştirme postu açılsın eski kullanıcı adıma döneceğim tanınmıyorum bununla 😅 Sarma sarmam ben daha böyle kalsam olur sorun yok😅
Haydinn Birdunyabircennetannesi yarın yine yazarım hdjfjf valla kreşte o kadar çok ağlıyor zırlıyorrr yaramazlık yapıyor ki eve vakti kalmıyor kızımın pert geliyor öğretmen de yıldı 1 hafta da sonumuz hayrolsunnnn🤣🤣🤣
Haydinn Cylnmiray teşekkür ederiiiim tabak yapmıcam sofra da olcamız için az geldi bişi da eklemek istedim kekhavuçlu cevizli ben de severim öyle tatlı ama çok iyi beceremem bide yorgunluk var üşendim ona da 😂