aleyflxx_01 aynı dertten muzdaribiz bacım tam 4 ay 5 gündür kanamam var. Arada bir bazen 8-10 saat gelmiyor kurtuldum diyorum bir bakıyorum tekrar tekrar be kanım kaldı ne canım. Neyse geçen ay doktora gittim rahim duvarı ince dedi östrojen hormonu içeren bir ilaç verdi kullandım bi değişiklik yok. Bu ay şehir dışındaydım başka bi doktora gittim o da başka bi ilaç veri 3-4 gün oldu yarın başlıycam ilaca diye ümit ediyorum😂. Parça vs kalmış mı diye kontrol ettirmişsindir inşallah. Ben ettirdim parça falan yok ama rahim duvarı incelmiş işte. Bide üç tane yuvarlak gösterdi ultrason ekranından doktor o an sormadım ama ne oldupunu da bilmiyorum odacık gibi bişeydi ikisi temizlenmiş birinde de bitmek üzere sabret dedi yumurtalık heralde gösterdiği şey. Bu arada ocean mummy ve demir ve omega3 verdiler bana. Baya da etkisini gördüm kan değerlerine baktır. Birde son bişey😂 emzirme döneminde hormon ilacı kullanılamıyor bilgin olsun ben kullandım zaten sütüm kesilmişti, doktor süt için de başka bi ilaç verdi ilacı kullanıp sütü sağıp dökmemi söyledi. Hormon ilacı bittikten sonra emzirmeye devam edicem yani etmek istiyorum inşallah nasip olur