meliko04 Herkese merhabalar.. kızımda 2 gündür öksürük ve hırıltılı nefes sorunu vardı ateş yok çok şükür. Doktorumuz burada değildi bende sağlık ocağına götürdüm orada ki hemşire ateşi yok calpol vermene gerek yok önlem olarak zaditen şurup verebilirsin bir çay kaşığı hırıltısını ve öksürüğü keser dedi. Baktım da alerjik durumlar da falan kullanılır diyor bilemedim. Kızım 6 aylık bu arada. Kullanmam da sakınca olur mu? Lütfen birileri dönüş yaparsa çok sevinirim. Ayrıca konudan bağımsız bu uygulamada ki reklamlardan içime fenalık geldi. Yemin ederim reklam izlememek için ayda yılda bir giriyorum!!!!!!
ikiprensannesi_gul meliko04 zaditen alerji şurubu evet ama 6 ay için uygun mu bilemedim yani ben alerji şurubunu 2 yaş öncesi alamıyo diye biliyorum ama yanlışta olabilir mutlaka doktorunuzu arayın sersemlik uyku hali vs yapıyo o şurup
gezegenruhum meliko04 bizde zaditen kullandık 6. Ayda ama damla olarak şurup konusu biraz şüpheli geldi bana . Bazen sağlık ocağı yanlış yönlendirme yapabiliyor. Kendi doktoruna görürseniz daha iyi olur diye düşünüyorum
Deletedmom_223 meliko04 ben 3 gün önce özel doktora götürdüm.Zaditen damla önerdi onu kullanıyorum 5 aylık oğlumda
zeynepsoylu Bebeğe şurup değilde damlası daha iyi olur vereceksen ama bence doktora görün öyle ver .. rahatsızlığı alerjiye bağlı düşünmüş olabilirde ama yine de görünmelisiniz çok çok geçmiş olsun
Eslemsi_04 ikiprensannesi_gul iki yaşından önce veriyo doktorlar bize vermişlerdi bayada işe yaramıştı alerjisi vardı sonradan değişti alerji ilacı tabi
Haffuse Cok gecmis olsun. Surup degil damla veriliyor kucuk bebelerde. Kilo basina 1 damla seklinde. Relkamlara gelirseek, ben uygulamayi bu yuzden kullanmiyorum. Tarayicidan girince reklam cikmiyor🤗
alin12_ meliko04 hirilti ve oksuruk alerjiyle baglantili oluyor.o yuzden zaditen vermislerdir.benim bebeimde hirilti yok ama sut alerjisi var.dogdugundan beri ara ara zaditen damla kullanmak zorunda kaliyoruz.ates olmadigi icin alerjiden suphelenmis olabilirler.isterseniz kendi doktoruna goturun 🥰🌺