1defnesmom BenDiyeBiri_ maşallah benim de kızım var erkek çocuk istiyoruz nasip de ne barsa o olsun 🌸🥺
Minikbibebek 1defnesmom adetine girmeden önce mi hamile kaldın yoksa adetin bittikten sonra mı hamile kaldın ona göre cinsiyet soyliycem genel olarak çevremde ki herkesle aynısı oluyorda tabi rabbim bilir ne olacağını benimki bi tahmin
BenDiyeBiri_ 1defnesmom hayırlı evlat olsunlar canım sağlıklı olsunlar 🤲🏻 eşim hissetti bu kız dedi ve gerçekten kız çıktı rabbim seninde gönlüne göre versin insalalh
ArvenMom 1defnesmom yok canım erken değil ama benim çok rahat hayatım var kızım desen koca insan gibi benimle heryere geliyor sesi çıkmaz kedi yavrusu bunun üstüne kolik huysuz bir bebek gelirse toparlanamam 🤣🤣🤣🤣🤣
Minikbibebek 1defnesmom hayırlı olsun canım benimde bebeğim 15 aylık ne yalan söyliyim senin gibi düşünüyorum beraber büyüsünler daha iyi anlaşırlar diye Şuan git geldeyim yapsam mı yapmasam mı😂😂😂😂
tazeanne_- Minikbibebek bir kızım bir oğlum var aralarında 2 yaş var çok yorucu geçiyor günler benim için oğlum bir aylık oldu kolik bir bebek kendime ayıracak vaktim yok
prensannesi1704 Minikbibebek adetten sonra hamile kalınca yada önce hamile kalınca cinsiyeti ne olur ki
1defnesmom Minikbibebek adetim gecikti hamile kaldım dediğinizi pek anlamadım en son 25 Ağustostad adet gördüm
atlasmommm ArvenMom yapma sakınnnn aynı şeyleri sıfırdan ama bu sefer 2 katıııı uykusuzluk yorgunlukkkk
atlasmommm ArvenMom eş den yana bende şanslıyım ama psikolojik bitik durumdayım 2. Sok yaşamamak için kocamla arama mesafe koydum 😂😂