BenDiyeBiri_ 1defnesmom hayırlı olsun bende 38 haftalık gebeyim. Doğmasını bekliyoruz sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
atlasmommm ArvenMom yapma sakınnnn aynı şeyleri sıfırdan ama bu sefer 2 katıııı uykusuzluk yorgunlukkkk
Yasemin5 ArvenMom ahahaha o hamilelik bu hamilelik değil ama. Halim yok yatayım, başım ağırdı yatayım, midem bulandı yatayım😂😂 arkadan şöyle birrr sesss anneeee odama gelll😂😂😂
1defnesmom ArvenMom benim de 15 aylık erken diyeceksiniz ama biz beraber büyüsünler istedik 6 ay sonunda nasip oldu 😁
ArvenMom 1defnesmom yok canım erken değil ama benim çok rahat hayatım var kızım desen koca insan gibi benimle heryere geliyor sesi çıkmaz kedi yavrusu bunun üstüne kolik huysuz bir bebek gelirse toparlanamam 🤣🤣🤣🤣🤣
Minikbibebek 1defnesmom hayırlı olsun canım benimde bebeğim 15 aylık ne yalan söyliyim senin gibi düşünüyorum beraber büyüsünler daha iyi anlaşırlar diye Şuan git geldeyim yapsam mı yapmasam mı😂😂😂😂
1defnesmom BenDiyeBiri_ maşallah benim de kızım var erkek çocuk istiyoruz nasip de ne barsa o olsun 🌸🥺