ElifKaratas Zeynocemre öyle bir ay varmı canm benmki acıkınca bir başka ağlıyor geç verirsem bir feryat bir ağlama bir kaç kez gördüm yaş geldiğini 😀😅51 günlüğüz
Birprensannesi_ Zeynocemre 9 Günlük Dü topuk kanı ı alındı ogun geldı ilk gözyaşı hiç unutmuyorum 😔 cok aglamıştı tabı bende
Hazal Zeynocemre doğduğundan beri akıyor ilk kan alındığında çok aglamıştı sular seller gibi gözyası 😂
tuzvelimon Çok ilginç geldi bu durum bana oğlum 2 aylık hemen dudak büzüp ağlıyor gözlerinden indiriyor içim gidiyor 😫 hep öyleydi ama 😳
Gozde92 bizim de 1 gözden yaş akıyor sadece dün dikkatimi cekmişti. Bir gariplik ki var acaba. 50 günlük bebegim
seymanurrrr benim kizimda 1 aylikken dil bagi vardi onu kestirmek icin hastaneyee gittigimizdde aglamistii ilkkez bu kadar zoraa gelmiis ve goz gaslari akmisti. ondan somraaa ne zmn aciksa uykusu geksee zora geldigindee gozlerinin doldugunu fark ettim 3 ay 25 gunluguuz. ve gunde 1 kez oluyi diyebilirim
ZeynepKara Zeynocemre ayy benim oğlum 45 günlükken sünnet oldu okadar çok ağladı ki ilk o zaman göz yaşı akmaya başladı
Kelebeginannesi Zeynocemre Canım benim doğduğunda aktı resimlerinde bile gözünde yaş var 15 günlüğüz hala ağladı mı yaş geliyor