Irmakk1 Kızlar benim soruma da cevap verin storylerin ss ini alınca karşı tarafa bildirim gidiyor mu? 😂 kimin ss ini aliyosun diyeceksiniz bazen bazi fotoları yakından incelemek için ss alirim ahahah 😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Irmakk1 gitmiyor canımsss rahat ol bende günde 100 ss alıp eşimle dedikodu yapıyorum shahahjaha
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Irmakk1 şimdi önemli olan kimin fotolarını ss aldığımız mesela ben değer verdiğim kişilerin fotoğrafını ss alıyorum değer vermiyorsam asla bakmam bile 😜
Irmakk1 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU valla canim ben her dikkatimi çeken fotoğrafın ss ini alirim yakından bakmak için uzaktan ne ne değil pek anlaşılmıyor ahaha 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU zehraahsensimge hahahahhaha ayyy bi an kimse anlamayacak sandım ödüm koptiiiiii
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Irmakk1 kız üstte biri upuzun bir şey yazmış post sahibine ithafen hani demiş ki kime baktınız bende bunu merak ettim mesela ben sevmediğim insanların hikayesine bakmam vs gibisinden şeyler yazmış bende ironi yaptım sana okursan o yorumu anlarsın 😂😂
Deletedmom_216 acimavi Önemsemediğim bir insansa Onemsemesiginiz insani neden takip ediyosunuz ki? 🤷🏻♀️
zehraahsensimge Deletedmom_216 konu onemsemek ve ya onemsememek degil aslinda merak acikcasi gereksiz birisi ama merak ediliyo sacma kabul ediyorum
acimavi Deletedmom_216 eski arkadaş, silince sildiğim için triplere girecek, silmiyorum, o da silmiyor, önemsemediğim için paylaşımlarına da bakmıyorum.
Deletedmom_216 zehraahsensimge kiz iste onu diyorum merak ettiginiz icin tskip ediyisunuz ama hikayesine bakmiyosunjz 😂