zeydinannesiiii Momylion merhabalar, başlamıştım ama misafirliğe davet edildim misafir geldi derken tekrar bozuldu. Hafta sonu alışveriş yapıp tekrar başlayacağım 😍 siz ne durumdasınız
Momylion zeydinannesiiii bende yapmaya çalışıyorum ama tam anlamıyla kesinlikle yapamıyorum çünkü ekmekte yiyorum tatlı da ama porsiyonları baya azalttm 😂 ins işe yarar
zeydinannesiiii Momylion yaa inşallah canımm, ben uzun zamandır beyaz ekmek yemiyorum. Çikolata bağımlısıydım onuda bi haftadır ağzıma sürmüyorum. Bazı şeylerden feragat etmek lazımm
Momylion zeydinannesiiii valla süpersin bende akşamları yemiyorum sabahları yiyorum dilim 😄 ins istedigimiz kilolara geliriz bakalım
zeydinannesiiii 499 evet biraz pahalı, ben bitane buldum ama 350 liraya. Ama daha başlamadım, kendim yapıcam önce sonra olmazsa başlıycam
Momylion zeydinannesiiii benim şahsen vücudum doyuyor gözüm doymuyor 😄 mesela önceden asla doymam dediğim tabakla doyuyormuşum aslında 😄 üniversite zamanı da 8-9 kilo vermiştim ins yine olur ve koruyabilmek daha önemli
zeydinannesiiii Momylion yaa en kötüsü de bu, benimde öyle inanır mısın😱 yani ağzım hiç boş kalmasın istiyorum 😂 bende hamile kalmadan önce vermiştim 15 günde 3 kilo ama suan o azim yok gibi 🥴
zeydinannesiiii Momylion diyet arkadaşı olalım, günlük yediklerimizi içtiklerimiz birbirimize Atalım destek olalım birbirimize ne dersin?
Momylion zeydinannesiiii ve eşimin evde olduğu günler bana inatla yedirmek istiyor zaten hep onun yüzünden aldım 😄