Boysmomy sonnenchein Evet bende herkesin önerdiği markayı sipariş ettim henüz gelmedi. 1 tog aldım kışın ilerleyen aylarında ince gelirse daha kalında alırım diye düşündüm zaten 1 tane yetmez. Özellikle kollarının çıtçıtlı olup yazın çıkarılarak kullanma özelliğini çok mantıklı buldum görsel ekliyorum
fisnereceli Dün ilk kez 1 tog giydirdim ergopouch marka almıştım. Ev 22-23-24 derece gidip geliyor. İçine kısa kollu atlet ile hiç terlemedi.
cerend24 fisnereceli Ergopouch marka tulumların arka kısmında fermuar yeri yapmışlar. Alt açma için kullanışlı ama o fermuarlar bebeğin sırtına batmıyor mu? Nasıl kullanıyorsunuz? Ona göre ben de bu uyku tulumunu kullanacağım ya da iade edeceğim
Sayinenercibakanimtukendim blogmomies Başka arkadaşlarda paylaşmış şimdi gördüm yine tekrar paylaşayım 😌
Gozdeklnc20 Good_mother Lunadicotene olarak instagramdan markaya ulaşabilirsiniz. Tavsiye eden doktor ise Gökçe Mat
babyboy_35 sonnenchein trendyoldan aldım 6 aylık bebeğim için 2.5 tog kış için bu mevsim içinde uzun kollu alt üst gecelik aldım üzerine de bir pike örtüyorum tabiki açıyor ama sırtında göğsünde bez var uyandığında terlemiş oluyor çıkartıyorum mis gibi oluyor kışın yorgan öğretmeyeceğim için ki hemen kalkıyor üstünü örttüğümde o yüzden 2.5 aldım
gde3845 babyboy_35 bence yanlış yapıyorsunuz hem 2.5 tog kullanıp hem üstünü örtüyosunuz ne anlamı kaldı uyku tulumunun ayrıca terliyor demişsiniz mendil koyup oda yetmezmiş gibi mis gibi diyorsunuz neresi iyi bunun hasta ederseniz bebeğinizi ben size diyim
aycingozuacik sonnenchein yada 1 tog alıp pijama takımı zıbın ile duruma göre giydirebilirsiniz. Benimde odam hep 22-23 dereceleri görüyor kışın o yüzden 1 tog aldım duruma göre içine kat giydiricem zıbın yada ek pijama üstüne tulum gibi.
haydii Sayinenercibakanimtukendim 2 buçuk tog var bizde 20 derce görünce ben içine takım ince pijama giydirdim geçen sene
Sayinenercibakanimtukendim haydii Ebebeğin 2.5 togu var birkaç gün soğuk oldu onu giydi ama rahat edemedi. Ağır ve sıkışık geliyor
filizmom sonnenchein bende 1 tog var. Arkadaşım bütün kış 1 tog kullandım inan terliyor çocuk dedi, bazı geceler serin bile geliyor göğsü. Oda 22-23 derece civarı geceleri. İlerleyen günler için 2-2.5 togdan aşağısı kurtarmaz bizi. Bizim yatak odası diğer odalara göre daha da soğuk ben uzun pijama yorgan ile yatarken çocuğu nasıl 1 togla yatırayım 🤷🏻♀️
Umayannesi8 LCW da 1.6 var ama ben üzerine hiç bişey örtmeden yatırmak istiyorum onun için 2.5 tog nasıl olur sizce? 1 tog çok ince gerçekten
Syds 2.5 tog oğlumu çok terletmisti kışın ev 22-23 derece oluyor. Bence 1 tog iyi içine gerekirse uzun kollu pijama giydirirsiniz
Umayannesi8 Syds çok teşekkür ederim benim evde 23altına düşmez hiç 2.5 sağlıklı olmaz bizim için anlaşılan
Esilay2434 sonnenchein tog ne oluyor acaba ben de yenı anneyım ne ıydırmem gerekıyor bılmıyor 4 aylık ılucak evladım, su cıtcıtlı kolsuz tulumlardan mı bahsedıyorsuz yoksa kıyafet gını olanlarfanmı
asilbabymom2 Esilay2434 uyku tulumlarında sıcaklık değeri oluyor. Uyku tulumunu hangi sıcaklıkta ne ile giydireceğimizi söylüyor aslında 🌸
babyboy_35 Boysmomy evet evet ağız mendillerini koyuyorum bir kere kalktı mesela gece beslenmeye terli mi değil mi diye kontrol ediyorum terlediğinde çıkarıyorum öyle yatırıyorum tekrar kalktı bakıyorum terliyse bu sefer kurumuş mendilleri tekrar koyuyorum
asilbabymom2 Kızlar ben de geçen kışı 2 uyku tulumu ile geçirmiştim. Biri KidZee 1 tog, diğeri de CivilBaby 1.6 ton. KidZee baktığınızda ince gibi duruyor ama ne terletiyor ne üşütüyor. Marka da kumaşını böyle anlatıyor zaten. Ama ana yüreği durur mu içine ince pijama takımı giydiriyorum 21.5 odada. Civil de kalındı ona da incecik alt üst giydirip odayı 21 derece yapıyordum. Belki fikir olur sizlere 🌸
ogretmenanne06_ 2 tog bana çok kalın geldi, ev genelde 22-23 derecede sabit oluyor bizim. 1 tog aldım kullanmaya başlayacağız, soğuk olduğu zamanlarda içine pijama takımı giydiririm diye düşündüm. 2 tog ve üzerinde çok terletme şikayeti oluyor.
feyzayilmaz Yeni bebek adası mağazasından aldım 2.5 tog ev 22nin altına düşmüyor ama ben kat kat giydirmekten çok yoruluyorum o yüzden zıbınla giydirir yatırırım diye düşünüyorum. Şimdilik ince bir uyku tulumu ile uyuyor.