limonzeytinmom elftty bende diyet yapıyorum hayatım da ilk defa ama motive cok düşüyor falan Offff alması kadar vermesi de kolay olsaydı keşke 🤣🥹
aliveannesi34 Oylesinebirisi iletişime geçerseniz Instagram hesapları vardır isteyin ordan müşteri memnuniyetleri vardır benim Instagramim yok watsaptan görüyorum memnuniyetlerini çok iyi yani
aliveannesi34 Oylesinebirisi besyuzotuziki sıfıratmışdokuz atmışbeş ondört ben şöyle bırakayım numarasını siz iletişime geçersiniz güven verirse size satıcı alırsınız ben çok memnunum kendime geldim ilaç sayesinde adamı tanımam etmem ama ilaç için gerçekten minnettarım
Oylesinebirisi aliveannesi34 çok çok teşekkür ederim 39 olmama çok az kaldı eridim resmen bu tür ilaçlar denemem lazım kan değerlerime baktırdım hiç sıkıntı yok ama her ay kilo veriyorum
aliveannesi34 Oylesinebirisi rica ederim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsnz benimde bütün tahlillerim tertemiz ama kilo alamıyorum çok şükür toparladım biraz
slnpkmm ak1 benim kilolarımı sana vereyim bacım. Emziriyorum iştahım yerinde benimde iştah kapatmam lazım nasıl olcak bilmiyorum