Busemm MTkutay olabilir. Kafasından su dökerken kulaklarını elimle kapatıyorum ama yine de kaçıyo olabilir bi kere de pamukla tıkamayı deniyeyim
Zeynocemre Busemm banyodan cıkardıgın anda hemen fön makinesini calıstır ama uzal tut biraz hemen susacak..büyük ihtimal korkuor fön sesi rahatlatacaktır
Tky58 Busemm hmm 😕 o zaman mamasını ver hemen zaten tokken banyo yaptırılmamalıymış ben açken yaptırıyorum 😕
Busemm Tky58 mamasını içtikten 1 saat sonra yaptırıyorum. Ağlama krizinde ne biberon ne de emzik kabul ediyo 🤷♀️
Zeynocemre Tky58 emzirdikten 20 dk sonra yaptırılmalı açken yaptırırsan cok aglar iyi degil gücü yok onların
Busemm Berken içerisi 30 derece oluyo elektirikli sobayı da yakıyorım klimaya ek ama tabi küçük bebek bu çıplakken insan geçse yanından onun yelinden etkilenir der annem hep. Sonuçta mandalinada su daha bebişlerimiz 😂
Busemm Birprensesannesi ayy olabilir zaten gaz bombasıyız suyun sıcaklığı ile gazlar çıkmaya çalışıyo olabilir 😁
Tky58 Zeynocemre valla benimki sürekli aç doyuramadım bi türlü ☺️ ama o sürelerin hepsini denedim kusuyo😕 yıkarken tutmak zorunda kalıyoruz kendini atıyo suya saldırıyo o yüzden illaki midesinin ordan da tutunca kusuyo bu sefer🙄
Durummm Bizimde ayni ben sadece benim kızda sanıyordum üzerini giydirene kadar kan ter içinde kalıyorum çözüm basit fön makinasi yeni kesfettim hem sıcak oluyor hem de sesine sakinlesiyor
habibe_omerasaf Bizimde aynıydı fakat başını yıkama şeklini değiştirdiğimden beri artık ağlamıyo çok şükür. Burnuna su kaçıyordu. Belki sizinde öledir farklı şekilde yıkayın faydasını görceksiniz