-sevimlipolyanna- Arkadaşlar psikolojim bozuldu. Fare pisliği gördük diye eve yapışkan tuzaklar koyup gittik geldik hala pislik var fare yakalanmammış kafayı yiyceeeemmm
asli63 -sevimlipolyanna- fare ve cardpnun pisliği parçaladığın zaman çimento kum gibi birşey içi hamam böceği pisliği hiç rast gelmedim bilmiyorum
Pinrrr -sevimlipolyanna- ben anlarım fotoğraf atarsan fareninki böyle tane tane olur yapışkan alıp koyun ortasına da peynir koy gelir gece
gulyabani -sevimlipolyanna- ilaçlama çağırabilirsiniz en son çare. Geçmiş olsun umarım bi an önce bulunur. Hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri. Bi kere evimizde doğurmuş tam 5 taneydi ablamlarda kalmıştım 2 hafta psikolojim bozulmaya başlamıştı artık biri bitiyo biri çıkıyo. İlaçlama çağırdık öyle çözdük artık.
-sevimlipolyanna- Pinrrr hemen fotoğraf yükleyeceğim. Neler neler denedik. En sonunda yapışkana Peynir fındık fıstık ezmesi koyup evden gittik eşim izne çıktı Bi döndük yok yakalanmamış artık dedik ki bu fare pisliği değil herhalde
Pinrrr -sevimlipolyanna- bide çok çabuk cogaliyolar bizimde girmişti anaa üç yavru yapmışti bide zor yakaladik koltugun içine giriyolar gizli saklı yerlere detaylı bak bide çok esnekler ancak süpürgeyle öldürebilirsiniz yakın olsak inan ben şimdi sana yakalmistim
Pinrrr -sevimlipolyanna- fare bu kesin net yapışkan var satiliyo yada zehir var yemli al koy mutlak yakalarsinuz
-sevimlipolyanna- pinkcat yaa madem öyle neden gelmiyor yapışkanlara valla şaştım kaldım ne yapacağımı şaşırdım küçücük bebeğim var sürekli her şeyi baştan aşağı yıkıyorum psikolojim bozuldu oofooof 😭😭😭
-sevimlipolyanna- Pinrrr gulyabani valizi toparladık yine çıktık evden. Psikolojim bozuldu. Ağlamaktan gözlerim şişti. Böyle iğrenç mide bulandırıcı bi şey daha olamaz ya. Biz fırının üst katında oturuyoruz her sene aynı dert bıktım artık :( Bu sene ki de Bir türlü yakalanmak bilmedi Buğday zehiri ve pasta koyduk geberir inşallah
Pinrrr -sevimlipolyanna- inşallah hemen yakalanır çünkü eşyaları yeme riski var herşeyi kemirir dikkat edin
-sevimlipolyanna- Pinrrr hala yakalayamadık ne yapıcaz hiç bilmiyorum :( pazar günü dönücez eve ama hiç umudum yok bence yine yakalanmayacak başımızın belası oldu huzur bırakmadı ya
Pinrrr -sevimlipolyanna- ya evi arasanız nereye yuva yapmış bı bulsanız aslında gerisi kolay her tarafı arayın çekyat içleri filan yuvasını bulsanız