Seymaixle1 Kızlar kızım 13 aylık . Ocean omega balık yağı aldım . Dozundan emin olamadım 4 yaş üstü için yazıyor üstünde ama 1 yaş herkes kullanıyormuş . Bana miktar konusunda yardımcı olurmusunuz ?
pivok Seymaixle1 Daha önce ben de Möller’s için benzer bir post açmıştım; 1 çay kaşığı demişti anneler. Markalar farklı ama içerik hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum bir fikir olur en azından diye yazmak istedim.
oglumubeklerken Seymaixle1 14 aylıkken başlamıştık. Haftada 2 gün bir tatlı kaşığı tok karnına demişti doktorumuz.
Esrakdr 1 tatlı kaşığı veriyorum bende ara sıra sürekli içmiyor kokusunu alınca ağzını kapatıyor.1 buçuk yaşında oğluşum
Antalya0703 pivok möllers de de balık kokusu varmı acaba oğlum balık yiyor arada şimdilik almadım balık yağı ama kışın düşünüyorum
Seymaixle1 Ben hergün veriyorum yanlış mı ? Hiç doktorla konuşmadım böyle konuları ? Size doktor mu haftada 2 dedi ?
oglumubeklerken Seymaixle1 Hiç doktorla konuşmadım böyle konuları ? Bu tarz takviyelere doktor görüşü alarak başlamak daha doğru aslında
oglumubeklerken Seymaixle1 hergun fazla gelebilir. Doktorumuz bize balık yenmesini haftada 2 gün öneriyoruz yemiyorsa haftada 2 gün içsin demişti o dönem.
pivok Antalya0703 Evet var. Birkaç kere oğlum ağzından tükürdü üstü başı inanılmaz derecede balık kokuyordu yüzünü sabunla yıkamama rağmen koku gitmedi. Hatta balık yağının döküldüğü kıyafetleri boş bulunup diğer kıyafetleriyle yıkadım inanır mısınız bütün kıyafetler balık kokuyordu tekrar ayırıp yıkamak durumunda kaldım.
mehtapppppp pivok Antalya0703 evet bizde kullanıyoruz aşırı derece kokuyor kıyafwtleri herşeyi ben o yüzden akşam üstü veriyorum yoksa leş kokuyor. Arkadaşın dediği gibi üstüne döküldüğünde başka kıyafetlerle yıkayınca bile üstüne siniyor ve bence iki üç yıkamadan sonra geçiyor kokusu