momsipek 38 acile gittik Calpol verin diyip yolladılar Calpol veriyorum düşüp çıkmaya devam ediyor aniden düşüyor çıkıyo sirkeli su yaptım üstü ince arkadaşlar duş yasak ne yapayım?!!
momsipek momsipek kızlar elimde ateşölçer le bekliyorum 4 saat dolmadan ilaç veremiyorum nolur fikirlerinize ihtiyacım var uyumayan yok mu
tugbacds momsipek 4. Ay bizdede oldu soy beziyle dursun sirkeli su tenine dokunabilir bence süürmeseniz daha iyi panik yapmayın 38-39 üzerine çıkmıyo bu geceyi atlatın yarına ateşi düşer inşallah bende panik olmuştum calpol engelliyo yükselmesini he daha yükselirse götürün tekrar hastaneye ben alnına bez koymuştum sulu sadece
Deletedmom_216 momsipek muslim battaniyeyi islatin aşi yerine gelmkcek sekilde bebegi sarin o bunu biraz korkutabilir ama emiyosa hemen emzirin sakinlestirin
Metehanduygu44 momsipek nöbetçi eczane varsa yakınlarda ateş düşürücü fitil alın hem evde bulundurun nemli bez alnına koltuk altına uygulayın sizinki çok etkilenmiş bizde bir kere ateş oldu surup verdim gecti
momsipek tugbacds düşüp düşüp çıkıyor ilaca rağmen devam ediyor sade suyla yapayım bende annem sirkeli su demişti ben de bilemedim koydum öyle.. inşallah öyle olur tşk ederim
liva06 Bır ıslak bezı alına bot ıslak bezı koltuk altlarına bir ıslak bezı bağrına ıkı ıslak bezı ayağının altına koy canım korkma aşının ateşı zararsız oluyor mus genelde
Fluflu momsipek bende 4 ay asısını gecen hafta vurdurdum duş yasak değildi sadece verem asısında duş yasak eminmisiniz siz? Bir de bence sirkeli su yapmayın düşürüyo ama sonradan şiddetli sekilde geri geliyor eklem yerlerine ıslak bez koyun 2 gün cektim ateşi ben
momsipek Fluflu bugün yıkama dediler bana da veremde 3 gün demişlerdi . Sirkeli yapmıyorum bi ark uyardı yazmış az önce suyla devam ediyorum inşallah 2 gün sürmez sıfır uykuyla eşimde bende bekliyoruz ani çıkıyo diye
momsipek Metehanduygu44 2. Ayda benimde öyle olmuştu ama bunda çok inip çıkıyor yani çocuk akşama kadar da çok iyiydi aksine saat 9 gibi başladı önce huysuzluk sonra ateşi halsizlik..
Deletedmom_216 momsipek anne sutu cok iyi geliyomus annem oyle soyluyodu ne kadar dogru bilinmez tabi. Siz hep emzrin hayirlisiyla duser insallah ☺️🤲🏻
ArdeninAnnesi3322 Yarın akşama doğru anca düşer endiselenmeyin 4 saatte bir calpol verin, hatta dolven de alın dönüşümlü verin
Aysenurmetehan ArdeninAnnesi3322 ArdeninAnnesi3322 6 aydan küçük bebeklere dolven verilmez ibuprofen içeren hiçbir şurup önerilmez bilmeden şurup önermeyin kimseye lütfen.
ozlem_murat momsipek ahh canım sirkeli su sakın yapma evet eskiler yapıyormuş ama o daha çok cıkarıyor saf su temiz suyla yap vücudu sil eklem yerlerine ıslak bez koyabilirsin bize de doktorumuz söyle sirkeyi bu arada biliyorum herkes aynı fikirde değil ama bı dene istersen
momsipek Calpol ve suyla devam ediyorum kaynamış soğumuş su ile yapıyorum onu da 36,5 37,5 lerde geziyor şuanlık herkese teşekkür ederim.. inşallah bian önce kontrol altına alırım
momsipek Olmadı soydum çıkardım 37,6 uyuya kaldı şimdi ilk bebeğim elim ayağıma dolandı 😞çok yorgunum ve üzülüyorum