xtutku ameliyatın zorluğu biraz kişinin vücuduna bağlı kaç noktadan gireceklerine bağlı eşimin altı noktadan girildi midesini %80’e alındı pansumanlı iğnelerini ben yaptım zaten ama zor yani bana sorarsanız bütün sürecin yanında olduğum için gerçekten zor bir ameliyat çünkü aç kalıyorsunuz bir hafta sadece çok koyu olmayacak şekilde sıvı ile besleniyorsunuz sonrasında püreye geçiyorsunuz neredeyse bir ayın sonunda katı gıdalara geçiyorsunuz ve kusma problemi bir çok kişi de olabiliyor benim eşim de hala var bir yıl oldu bu arada biraz fazla kaçırsa yedığı olduğu gibi bütün yemeği çıkartıyor ve anında şekeri düşüyor kustuğu içinde yani gerçekten kötü hem memnun mu evet ama geçen gün mesela ilk defa bir şey itiraf etti için şu anki aklım olsa büyük ihtimalle olmazdım dedi ya ben bunu ilk defa eşimden duydum ve hiç acı çektiğini belli etmedi ama çok zorlandığını söyledi yani Çünkü sevdiği yemeğin çoğunu yiyemedi bir yıla yakın asitli olan her şey yasaktı yani bu onu çok zorladı çünkü gerçekten yemek yemeyi seven bir insan ve benim eşim antepli ete çok düşkün etini her türlüsünü seviyor ve ameliyat olduktan süre boyunca bunların hepsini istediği gibi yiyemedi istediği porsiyonda yiyemiyordu ve onu çok zorladı özellikle psikolojikman çok çok fazla zorluyordu ki neredeyse onunla belirli bir aya kadar ben de onun gibi beslendim çünkü hani dışardan bir şey yiyip veya evde kendim bir şey yaptigimda onun canını çekmemesi için çünkü yiyemiyordu üzülmemesi için onunla aynı şekilde besleniyordum