mom97X Kızlar en sinir olduğunuz ‘sözde’ tavsiyeler neler ? Yani hiç bişey bilmiyormuşuz gibi söylenen klasik şeyler ? Mesela benim sinir olduklarım ; • Sıkı giydir • Sese alıştır • Bebeği şu şekilde tut • Kucağa alıştırma • Niye sallamaya alıştırdın vs.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mom97X Tavsiye değil ama bu sözü sevmiyorum “acıktı herhalde hadi siz diğer odaya gidin gelin bi”
Nacafa mom97X bunların bir çoğunu duydum sinir de oldum sizin gibi ama çözüm de buldum her söyleyene söylediğini onayladım öylece laflarında kurtuldum. Dipnot: biraz büyüyünce bu lafları artık duymuyorsunuz🙃
biraskhikayesi mom97X “O öyle mi yapılır?” Çocuk açısından değil sadece her anlamda çok sinir oluyorum. Çok bilen kendisi yapsın.
lceLady mom97X Bu konuda sinirlenmem açıkçası daha çok hoşuma gidiyor. Her zaman büyüklerden öğreneceğimiz şeyler vardır 3 çocuğum olmasına rağmen tavsiyelere açığımdir her zaman
cicegiburnundaanne20 mom97X Sese alışsın var birde şekerli şeyler ye denilmesinden gına geldi aşırı baskı var üstümde üstelik gebelik şekerim vardı doğumdan sonrada dikkat et dedi doktorum ama hala buna inanmayıp yede ye yede ye dye ısrar edilmesinden Cok skildim…. Kaldiki canım istiyor yiyorum daha ne kadar yiyeceksem kafamı şeker çuvalına batırıp alin size şekerli beslenme diyesim var :):):):) Birde bu sıcakta ört üstünü ört üstünü üşümesin üşümesin denilmesi bebeğimin nasıl giyinecegini bilecek kadar annelik tecrübem var alaha şükür
tultanhanim mom97X bu çocuk aç yemek yedir 🥴 2 yaşında, istediği zaman istediğini yemesi dışında sorun yok 😂😂
SiprayiL mom97X üşürse hasta olur,gece sık uyanıyorsa doymuyordur mama ver, emziğini reçele batırıp ver, bir yeri ağrıyordur ilaç ver….. Ver de ver yani. Genel olarak tüm tavsiyeler sinir ediyor
cansu123ece mom97X genel olarak tavsiyeden hoşlanmıyorum 🤣 anası benim bırak ben düşüneyim modundayım
mysozclk mom97X sağmayı bırak Çok üzerine düşüyorsun Çok pimpiriklisin Kendine cok alıstırmıssın en cok buna gülüyorum 😂😂😂😂😂 Bu kadar üzerine düşme dıyorlar sonra bısey olunca üzerinde düştün ya ondan oluyor sal dıyorlar hayır bide ben onun annesiyim bana alıscak baglı da olcak yanı bakan benım sonucta 😂😂
mom97X mysozclk tabiki de öyle. Çocuk geldiğinde alışmasın diye ittirelim mi istiyolar anlamıyorum ki. Sevgiyle büyüsün bolca öpün sarılın. O alıştırma diyenlerin çocuklarını dört dörtlük yetiştirdiklerine inanmıyorum 🤷🏻♀️
barlasmom55 mysozclk çocuk yetiştirmeyi hayatta tutmak olarak anlayan büyükler :) bebeniz büyüyünce duymuyorsunuz.. ben de nefret ederdim böyle diyenlerden
babymomyyy mom97X ben tavsiye istemediğim halde verilen her tavsiyeye sinir oluyorum 😀 zaten tavsiye almak istesem sorarım