thekaynana Selam kızlar size bir sorum olacak bütün evi süpürür sonra mı siliyorsunuz yoksa oda oda silip süpürüp mü yapıyosunuz hangisi kolayınıza geliyor ? Bir de varsa temizlik tüyonuz bir dal alırım 😁
Bebegim_28 thekaynana ben oda oda gidiyorum yoksa çok karışıyor ortalık.bi odayı süpür sil toz al yapıp diğer odaya geçiyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala thekaynana oda oda yaparım, çünkü ; Bir odayı yaptığımda bırakıp canım istediği zaman diğer odalara devam edebilirim. Bütün odayı kaldırsam, üşenicm, yapasım gelmick yarım kalıcak diye düşünürüm.
thekaynana NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bana da bu mantıklı geliyo ama nedense diğer türlü yapıyorum hep ama çocuktan sonra temzilikte de değişikliğe gitmek lazım sanırım
thekaynana crybaby etrafta oyuncakları toplamak zorunda kalıyosun onda da ee onları toplamışken bi süpürge atıveriyo insan 😂
CaninannesiCemre thekaynana Oğluma bağlı :)bana iş yaptırırsa oda oda süpürürüm toz alırım,her gün silemem zaten 🙈
3kedili2bebekli thekaynana tüm evi aynı anda süpürüp siliyorum o yüzden öncesinde tüm odaları topluyorum yoksa odadan odaya toz kir ucuyormus gibi hissediyorum hiç bir temizlik tuyom yok sayılır işte asperox mavi gün banyo tuvalet için mükemmel bir buluş hele ki cam duşa kabin için onu tavsiye ederim mutfakta hep bir köşede bezim olur bir tane yerde bir tane tezgahta halim tezhaha yakın degil bu sayede bir şey dökülürse hemen silebiliyorum tezgahtaki ayrı bezde her akşam bir tur mutfak dolabı silerim öyle beyaz sabunla toz alır gibi bu sayede büyük temizlik kolay olur ve tabi ki buyuk veya detaylı temizlikte bebeleri babayla dışarı göndermek veya temizligi eşime bırakıp bebeleri alıp gezmeye gitmek 😂
crybaby thekaynana benimki daha 3,5 aylık ondan bu rahatlığım bide fırsat bulamıyorum temizliğe daha alışamadım 😅
maygirl thekaynana butun ewi supurup silerim oda oda bana uzatmalar gbi btmiyor🤣onden robotu arkasindan klasik supurgeyle gden ruh hastasiyim🤣
yagmurkokusu_ thekaynana oda oda yapıyorum , çocuk odasını süpürüyorum siliyorum kapısını kapatıyorum.
3kedili2bebekli thekaynana ya gerçekten çok basit şöyle ustten toz alır gibi geçiyorum 5 dakika bile sürmüyor kahvem olana kadar anca yoksa mutfağımın yüzüne bakılacak hali kalmıyor benimde uzun uzadıya yapacak zamanım yok yoksa titiz olduğum için değil vaktim olmadigi için 😂
lolitam thekaynana ben oda oda silip supuruyorum yoksa cocuklar daha bir odadan çıkmadan öteki odayı alt ediyorlar bir bütün evi süpürüp öyle sileyim dersem yine başa dönerim 😂
thekaynana lolitam benim oğlan daha 1 yaşında mama sandalyesine koyuyorum beni izlerken ben işimi yapıyorum yoksa diğer türlü ayak altında zor oluyo dediğin gibi