ikitosbikannesi LadyGaddar Yarın memlekete yola çıkacağız o yüzden bugün geçiştirme yapacağım Hamburger , patates kızartması turşu içecek eşimle bana Çocuklara öğlen tarhana çorbası Akşama çorba ve sebzeli erişte
LadyGaddar yirmiikikasim23 Afiyet olsun Bende şey yazardım kavun karpuz kola maksat menü kalabalık görünsün 😄
annesininbalkizi96 Kuru pilav kaldı dünden öğlene biter büyük ihtimalle akşam eşim nöbetçi olduğu için kızçemle bana da makarna yaparım yeter 😂
Balkizlarim LadyGaddar teşekkür ederim canım 🥰 ay evet bende kabak havuç patates koyuyorum güzel oluyor 🫠💛
Kocamdaaakocammm LadyGaddar Dünden yemeğim war bugün hiç bisey yapmayacağım 😂😂 Bulgur pilavı Tavuk Mercimek çorbası Yanına da Salata yaparım yeter
Gzdnr17 LadyGaddar ıspanak Erişte salata İkizlerim de bunları yiyecek ayrı yemek yapmıyorum 2 yaşındalar 😊
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU LadyGaddar bugün yeşil fasulye, pilav ve köfte var bizde bebişimde artık bizle yediği için menümüz aynı ☺️
Ozra LadyGaddar dünden yayla çorbam var pilav var Yanına mantarlı tavuk sote yapcam birde kabaktan ya tarator yada mücver yapcam
LadyGaddar [silindi] Ellerine sağlık gülüm şimdiden afiyet olsun Bebelere özel bişey yapacak mısın 🌸 Ayrica inanki bugün ki postlardan sonra hiç iştahım kalmadı 😂
[silindi] LadyGaddar Kiza kiymali sebze corbasi yapmistim dunden o var iki kasik yese kar 🙁 Iyyyyy sus susss🤣🤣🤣