LadyGaddar Zordayımmm yemek düşünmekten zordayım Akşama ne yemek var fikir lazım Bende hiç bisey yok ya sizde🙈 Bebelere yaptıklarınız varsa onlarida yazabilirsiniz🌸
LadyGaddar ktnzehra49 Bana düşünmüş kesinleştirmiş Bi babayiğit lazım 😂 yok mu arttıran bekleyelim ikimiz🙈
Mavigokyuzu Demin Arda’nın mutfagi uygulamasına bakıyordum 😅 fırında tepsi tavuk ve şark köftesi diye bir şey yapmaya karar verdim yani uyumlu mu bilemedim ama güzel görünüyorlardı 😅😅
Balkizlarim LadyGaddar Sabahtan etli nohut ve bulgur pilavı yaptım dünden de sebzeli mücver var ortaya da onu koyarım salata yoğurt tamamdır afiyet olsun şimdiden herkese öğleden sonra pazara çıkıcam 🌼💜☺️
LadyGaddar Balkizlarim Ellerine sağlık maşallah benimde aklıma mücver gelmişti ama havuc kalmamis havucsuz sevmiyorum
Balkizlarim LadyGaddar teşekkür ederim canım 🥰 ay evet bende kabak havuç patates koyuyorum güzel oluyor 🫠💛
LadyGaddar [silindi] Ellerine sağlık gülüm şimdiden afiyet olsun Bebelere özel bişey yapacak mısın 🌸 Ayrica inanki bugün ki postlardan sonra hiç iştahım kalmadı 😂