hopdedik snoopppyy normalde bende pamuk kullaniyorum. Sleepy sari olandan kullandim iyi gubi ama uni babyi bebegim begenmedi cani acidi her denedigimizde. İslak mendil olarak kimse yazmamis ama Kanz markayi denemenizi tavsiye ederim
cansu154 hopdedik sleepy sarı çok berbat kokuyo hiç beğenmedim Yeşil olan natural olan yani ve pembesi güzel
withgamze snoopppyy baby turco vazgeçilmezim net. Oğlum 32 aylık ilk aylarında farklı markalar kullandım hiç memnun kalmadım hepsi sabunlu gibiydi. Baby turco bezi suyla ıslatmışsın gibi tertemiz. Şuan ikinci oğlum 3 aylık hala baby turco kullanıyorum aşırı memnunum.
cansu154 Sleepy natural, bio natural ya da pembe paket newborn En iyisi sleepy en temiz içerikliside öyle diğerleri çok kimyasal katkılı
Fatmadmrr Mrvkyaoglu a öyle mi hiç görmemiştim ben de evde bulunan bir plastik kabı bebek için ayırıp ona sıcak su koyup yapıyordum her seferinde bir bakayım dediğinize. Teşekkür ederim 🙏
Mrvkyaoglu Fatmadmrr bu daha pratik oluyor ıslak mendil gibi açılıp kapanır yeri var üst kısımda bakın kesin seversiniz
DevosMom snoopppyy baby turco doğadan kullanıyorum. İçeriği en temizlerden biri olduğu için tercih ettim
TulayGeriDon snoopppyy uni baby tül gibi geldi bana. Sleepy zeytinyağlı çok güzel. Bulamadığım için uni baby aldım hiç beğenmedim
Damla_eflin snoopppyy Baby Turco kullanıyorum. Ama şuan sleepy kullanıyorum. Hatta hangisi uygunsa indirimdeyse onu alıp stokluyorum.
hiramhamzam yamananas israil Ürünlerini kullanmamanızı öneririm kadın pedleri olsun bebek alt açma ürünleri olsun içeriklerinin Hiç temiz şeyler olmadığını duydum yanlış anlamayın naçizane tavsiyemdir hem bu süreçte Hepimizin üzerine düşen İsrail ürünlerinin Hiç birisini satın almamaktır
yamananas hiramhamzam harmonie serisi en kaliteli ve temiz içerikli ıslak mendil ben çok önceden 3 koli almıştım hamileyken bitmedi uzun süre de bitmez evet bu saatten sonra alınmasa da iyi ama maalesef adamlar dünya da ki her şeyin en iyisini üretiyor hurmanın bile dünya ekonomisinin %25 onlar yönetiyor boykotu sadece en bilindik markalara uyguluyoruz en bilindik olmaları bile be kadar üretkenler gösteriyor. Yani bilmediğimiz yan binlerce markaları var ama nereden başlasak kar haklısınız keşke kendimiz üretebilsek her şeyin kalitelisini bu kadar dışarıya bağlı olmasak
bircemoms snoopppyy ben bebeğim doğduğundan bu yana deep fresh kullanıyorum fakat son gelen kutudan memnun kalmadım pure denedim memnun kaldım içeriği temiz olan pure baby turco sleepy bio natural bunlardan indirimde bulursam stoklayacağım sizede belki fikir olur
Deletedmom_984 6 aylık olana kadar molfix izıtonik maviyi kullandım, sonra denemek için şokta satılan bebeland yenidoğan aldım. 3 paket 40 lı paket şeklinde,oldukça da uygun. Ebatı ve ıslaklığı çok iyi 42₺ falan 3 paketlisi
D_deniz snoopppyy baby turco doğadan çok hafif içeriği de iyiymiş dıye biliyorum. Fiyat olarak çıkmak gerekirse sleepy bio naturel güzeldi onun da içeriği iyi. E bebek markası “yeni doğan” İçeriği güzel