Fluflu yldrm12 iNsallah canım bu kiloda bı göbek psikolojimi bozdu diyet yapayım dedim sütüm azaldı bebeğim daha çnemli dedim aslında cokta yemiyorum ama
yldrm12 Fluflu adet olmadığımız için öyle oluyor. Şişkinlik ödem çok oluyor. Benim hafta sonu kuzenin düğünü vardı üzülüyordum kilomdan dolayı. Bi hasta oldum ama böyle 1 hafta dolu dolu. Düğünde eski kıyafetimin içine girdim sen düşün. Bi anda göbeğim gidiverdi
ebru3457 findikannesii canım bende doğumdan 5 ay sonra adet oldum şuan 5 gün gecikti olmadım ama ben 1 sene felan normal diye biliyorum
Beratim17 Gulten27 benimde 11 gün gecikti emziriyorum ve oğlum yaramaz çok stres yapıyorum ondan mı acaba. 3 kez arayla test yaptım hepsi negatif çıktı yarın da gidip kan vereceğim
ecebyk Ben kırgımdan sonra 3 ay adet gördüm ondan sonra bir anda kesildim, doktora gittim muayene oldum sorun çıkmadı aktif emzirirken böyle düzensizlikler olabiliyor dedi şimdi 6 buçuk aylık olduk hâla gelen giden yok
hills ecebyk merhaba ece hanim bende ayni durumdayim lohisaligim bitti ertesi gun adet oldum sonra 3 ay daha oldum kesildim bebegim suan 10 aylik. sokturucu Ilac kullanmayi dusunuyorum artik
oglumunannesiyim_- findikannesii bende kirk çıktı adet oldum her ay bu ay da 8 gündür geçiyor hala olmadim hamile değilim acaba süte mi bakıyor
sema32482_ Kızlar merhaba yeni doğum yaptım ilk ay adet oldum 7 gün sürdü bu ay olmam gerekiyordu ama 6 gün geciktim. Bugün de peçete de çok az bir tekelenme gördüm ama hala gelen giden birsey yok . Birde bel ağrım çok oda yeni başladı sizce neden
sema32482_ Emziriyorum ama ilk ay oldum 7 gün sürmüştü şimdi de peçete de çok az lekenme gördüm ama hala birsey yok Normal mi böyle olmasi
serapdk newmom1234 süt koruma gerçek değil. Benim annem de öyle korunmuş ama hamile kalanda çok. Korunmaya devam etmekte fayda var. Bende regli olamıyorum. Nereyse 4 ay oldu doğum yapalı
ecebyk hills imkan vermediğim halde tam 4 tane gebelik testi yaptım 🤦🏻♀️ eğer bir düre daha olmazsan tekrar gideceğim. Acaba söktürücülerin emzirmeye bir yan etkisi var mıdır ?