findikannesii Doğumdan tam 6,5 ay sonra ilk defa adet oldum ve döngülerim 34-35 gün arasında devam ederken üçüncü ayımda adetim 8 gün gecikti. Düzenliğin devam etmesi normal mi yoksa test yapmalı mıyım?
dnzdnzdnz findikannesii kız senin yine iyi benim 40 i çıktı adet oldum bitti sandım iki üç gün sonra tekrar oldum şuan tetikteyim
tugbacds findikannesii benim 8 ay oldu hala adet olmadım bende anlamadım 1 seneye kadar normal sanırım
semanurmihra findikannesii Normal benim 15 gün gecikmisti tabi ben korkup test yaptım kan da verdim bişey yoktu sonrasında oldum zaten
Gulten27 Normal canım benimki de bu kdr uzun suruyo 10 15 gün geçtiği bile oluyo emzirdigimiz için doktor normal demisti
Beratim17 Gulten27 benimde 11 gün gecikti emziriyorum ve oğlum yaramaz çok stres yapıyorum ondan mı acaba. 3 kez arayla test yaptım hepsi negatif çıktı yarın da gidip kan vereceğim
newmom1234 Olmak mı iyi olmamak mı acaba annem sanki bana adet olmazsan rahat edersin hamile kalma derdin olmaz demişti sanki tekrar da soramadım açıkçası utandığımdan ama doğru mu da bilmem
nursumdem newmom1234 ben 6 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım ama doktorum sakın sütüm koruyor sanma başka yollarla korun dedi ve adet olmamak çok zor anneliğin stresine bir de regl olamama stresi ekleniyor
melisailhan newmom1234 doğru değil inanmayın lütfen süt korur falan diyorlar ama adet olmadığı için hamile kaldığından haberi olmayan insanlar oluyor bebek hareketlendiğinde farkeden oluyor
Fluflu nursumdem benimde 4 ay hala olmadım birde karnım cok tuhaf şiş tamam kilo var 65 kiloyum ama göbek sanki 80 kilo adet olmadıgım içinmi yoksa göbekmi yaptım bilmiyorum
Hilalerbass @“findikannesii”#p3299400 Kırk muayenesine gittiğimde sordum ilk bir sene düzensizlik normal fakat korunmayı ihmal etme demişti. Ben ilk 60 gün kanama gördüm ardından ilk adetimi gördüm.
zeyaslmel findikannesii ilk doğumdan sonra 4.ay adet olmuştum 1 yıl kadar düzensizlik devam etti 40 güne kadar uzamisti dongum Doğumu yaptım 40 kimdan sonra adet oldum bebeğim 3 aylık ben 4. Adeti olacağım 15 günde bir adet oluyorum 🤦♀️ perşembe doktora gideceğim geç olsam daha iyi böyle sürekli temiz gezmemek iğrenç birsey
suheyla92 newmom1234 dogru degill ve isin kotusu bilemiyorsun bebek hareketlerine kadar. tedbiri elden birakmamak lazim
rumeysa51 findikannesii aynı sorun bende de var geçen ay oldum 5 ay dan sonra bu ay 33. Gün olmadım psikolojim bozuldu olmuyorum diye ödüm kopuyor