Zeynonunmomu ley_la her gün yıkıyodum şimdi gün aşırı yıkıyorum daha da çok soğuklar olunca 3 günde bir yıkarım bebişim yıkanınca çok rahat ve uzun süre uyuyor onu rahatlatmak için 2 günde bir yani ☺️
Vildan53 ley_la yazın hergün hatta günde 2 kere yıkıyodum havalar soğudu 2 günde 1 yıkanabilir yada günde aşırı
byzyldz ley_la öyle olunca ben tek belden aşağı yıkıyorum iki günde bir banyoyu da evim buzz gibi olduğu için dört güne çektim 3.5 aylık
besteayaz Birerkekannesi_ valla ben de bazen günde 2 yıkıyorum çünkü huysuzluğu başka türlü geçmiyor ama genelde akşam bi kez uyku saatini ve akşamın geldiğini öğrensin diye ❤️
zeynepsg Birerkekannesi_ benim de öyle ya niye oluyormuş araştırdınız mı bir de bu yüzden yıkamak mı gerek yazın günde 2 yıkıyordum şimdi günde 1 defa yıkıyorum ama sanki sıcak sudan çıkınca daha da kızarıyor yazın bayağı ılık suda yıkıyordum şimdi haliyle biraz daha suyu sıcak tutuyorum havalar soğuyunca
jdjdjf Birerkekannesi_ ya benim bebeğim de öyle . Ama doktor bana sık yıkamayın haftada bir yıkayın şampuanı da iki hafta da bir kullanın dedi ?? 🥺
ozlemgunes40_ Birerkekannesi_ benimkinin yüzünde de var sürekli tekrarlıyor musttelanın kremini önerdi doktor siz bişey kullanıyor musunuz
suheyla92 ley_la haftada 3 yeterli bence ben yazin hergun yikadigim da oldu gun asiri da oldu ama bunu rutin haline getirmedim çünkü asiri gereksiz buluyorum
buss__ momikaa hergun banyo yaptırıyormuşsunuz bez değişimlerinde yıkamak zor olmuyo mu aşırı titizsiniz sanırım
aley1711 @“ley_la” Ben hergün yıkıyorum Antalyada yaşıyorum havalar az soğumaya başladı onun için hergün iyi geliyor kızım da çok seviyor
funda94 ley_la Antalya da yaşıyoruz her gün yıkıyorum soğuk olduğu günler yıkamıyorum. Daha derin uyuyor çünkü