duyguloji3478 Arkadaşlar kızım 14 aylık azı dişleri çıkıyor burun tıkanıklığı ishal ve pişik problemimiz var normal mi diş döneminde bunlar ,yarın doktora gideceğim pişik baya yayılmış durumda ne kullanmalıyım bilmiyorum kaşınıp duruyor çocuk
mematiii duyguloji3478 geçmiş olsun öncelşikle kuru tutmaya çalışın altını direkt kapatmauın birde bez değişirken onun harici ben Bepanthol kullanıyorum fayda etti
mrvyhya duyguloji3478 13 aylık oğlum damaklari sertleşmiş zor olur bunalr dedi 1 hafta pişik oldu ama dişe baglamadi öylemi acaba bilmiyrm bize mantar kremi verdi birde antibiyotik onalr sayesinde düzeldi 1 senedir Bepanthol baby kullaniyrm yayılmış pisige fayda etmiyor bnce zeytinyağıda denedim ıslak mendille silmeyin kuru.olsun yikayabilirseniz yıkayın mantar kremini birkaç arkadaşımda önermişti 3 gün fln kullanılıyor
duyguloji3478 mematiii bende öyle yapıyorum sık sık değiştiriyorum altınj ama artıyor gittikçe dişten midir değil midir anlamadım
duyguloji3478 mrvyhya sağlık ocağından doktorum dişte vücut sıcaklığı artar ve pisliğe sebep olabilir dedi bugün travazol ve hamezinc verdi onları deniyorum şimdi umarım faydasını görürüz bizimde azı dişleri çıktığı için zorluyor vücudu sıcak ateş değil ama sıcaklığı yüksek ağzı alev gibi zaten 2 dişi şişmiş biri patlamış Allah yardım etsin bebeklere gerçekten çok zor
duyguloji3478 mematiii evet öyleymiş doktorumda söyledi diş çıkarırken vücudu ekstra sıcak oluyormuş pişik sebebiyeti oymuş
mrvyhya duyguloji3478 bilmiyorum söylediğiniz iyi oldu bnde neden pişik oldu diye kendimi sucluyordim onlar fayda eder inşallah travozlu sürekli veriyorlar bebeklere Allah yardımcıları olsun
duyguloji3478 mrvyhya bende diş çıkarırken hep pişik olurmuşum annem söyledi de bende öğrendim doktora da sorunca yüzde yüz o sebepten değil tabi ki ama bağlantısı da yok diyemem dedi vücut sıcaklığı ateş gibi durumlarda oluşuyor dedi bende her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum 🤷🏻♀️inşallah tez zamanda düzelir 🙏🏻