minikkus__ Alerjikrinit şu an o kadar ihtiyacım var ki süte geçer dedi veremem dedi.. birde bisey soracağım fis fis vermişti onu kullaniyorm ama ne kadar süre kullanmam gerek sormamısim acaba kaç gün kullanmam lazım intrnetten baktım 1 hafta falan diyor ama emin olamadim
Alerjikrinit minikkus__ hangi sprey bazılarını kullanırken ara vermek gerekiyor 7 gün kullanıp bir gün ara verip tekrar 7 gün gibi
bebekanne11 Minmini şuan çok hastayım sinüsler dolu bronşit başlangıcı dedi doktor çekiyorum tuzlu su mahvetti ya hiç rahatlayamıyorum afedersin akmıyor dolu
Anniiikkii bebekanne11 olmuş baya ama geçti mi geniz akıntınız nsıl oluyor , benim sürekli ağzımdan tüküresim var genzime akıyor balgam gibi şeffaf
Anniiikkii Veramomm töbe töbe nasıl şey bu neden oluyor nasıl geçecek anlamadım gitti bende geçen sene bi hasta oldum ordan kaldıgibi düşünüyorum ama alerjik mi oldu bilmiyorum
Veramomm Anniiikkii ben kilo aldıktan sonra çıktı bende birde geçen rutubetli nemli evde yaşamanın da neden olduğunu öğrendim
flowerssss Anniiikkii bu kadar tesadüf olur bende bu konuyu araştırıyordum bende de var bir grip oldum ondan sonra daha geçmedi kaldı öylece
Anniiikkii flowerssss ayy vallahi bende araştırıyorum sürekli çokta bi şey yazmıyor bi yerde , sizinki nasıl ben mesela balgam gibi oluyor boğazımda ama yani balgam denmiyor buna bence mukus gibi bi şey
Anniiikkii flowerssss evett tam öyle bazı yerlerde bi şeylere alerjiden oluyor deniyor mukus artışı deniyormuş buna süt ve süt ürünlerinden falan
flowerssss Anniiikkii onu bende okudum hamilelikte gebelik şekerim çıkmıştı o zaman hiç şekerli şeyler yememiştim o dönem geniz akıntım hiç olmamıştı doğum yapınca yemeye başladım onla alakalı olacağını düşünüyorum