birkizannesi-35 minikkus__ başın ağrıyor mu Sünizit de olabilir bana da alerji demişlerdi gitmediğim doktor kalmadı kkb sonra acilde filmde baktı doktor sünizitmiş ben tuzlu su gargara yapıyordum onun etkisi geri akma yapmış genize doğru
minikkus__ birkizannesi-35 genzim yanıyor başım ağrıyor evet ama sinüzit testi yapilmisti yok denmişti 2 yıl once
3cocukluananingunlugu minikkus__ antibiyotiksiz geçöiyor emzirirken kullanılan antibiyotik var kullanabilirsiniz. Kış gelince dikkat ediyorum bizim evde süt pek içilmez balgamı artırdığı için o yüzden bende rahatladım.
minikkus__ 3cocukluananingunlugu peki gittiğim doktor niye vermedi acaba emziriyorsan veremem dedi sadece fis fis verdi hiç faydası olmadı. Antibiyotikle iyileşir mi diyorsun buna cok sevindim ya Allah razı olsn
1Nisa1merve minikkus__ uzun yıllardir var gecmiyo. ya suyu az ictgmde oluyo ya da çok strese girdgimde bide tabi kii hastlandgimda oluyo.yani sürekli böyleyim . Allah size de yardım etsin. Bı cagresi bulunur insllah
Alerjikrinit minikkus__ emzirirken kullanılan ilaçlar var ama bebek çok küçük diye kullanılmıyor olabilir mi acaba? Ben 1 yaşından sonra kullanmıştım blaxten
minikkus__ Alerjikrinit antibiyotik mi acaba bu bebeğim 14 aylık benm de.. şehir hastanesine gitmiştim pek ilgilenmedi bile zaten
minikkus__ kader539_ valla yeterki geçirsin Allahın izniyle de niye istemeyeyim valla bayıla bayıla içerim yeter ki iyi etsin.. ben şu an emziriyorm dediğiniz spreyi kullanabilir miyim acaba
minikkus__ Minmini bundan 2 yıl önce kulak enfeksiyonu geçirdim oda baya zorlu uzun bir surecdi o sırada sinüzitlere bakilmisti yok demişti doktorum
Alerjikrinit minikkus__ hayır alerji ilacı. Küçük de değilmiş. Blaxten vermişti doktor bana alerji ilacı. Genşz akıntısını alerji ilacı keser
minikkus__ Alerjikrinit şu an o kadar ihtiyacım var ki süte geçer dedi veremem dedi.. birde bisey soracağım fis fis vermişti onu kullaniyorm ama ne kadar süre kullanmam gerek sormamısim acaba kaç gün kullanmam lazım intrnetten baktım 1 hafta falan diyor ama emin olamadim
bebekanne11 Minmini olabilir sanırım açıklamadıda. Bende zaten hep var ama sanki böyle alerji gibi mevsim geçişlerinde oluyor gibi tam da bilmiyorum kendimi ama hamileliğimde berbattı hep aktı 9 ay boyunca yanımda peçete ile gezerdim afedersin
Minmini bebekanne11 ben de alerjiğim bahsettiğiniz gibi oluyor çok lanet bir şey ya. Ben sık sık tuzlu su çekiyordum burnuma bir deneyin siz de isterseniz hemen değil ama bir süre yaptıktan sonra rahatlatıyor
bebekanne11 Minmini şuan çok hastayım sinüsler dolu bronşit başlangıcı dedi doktor çekiyorum tuzlu su mahvetti ya hiç rahatlayamıyorum afedersin akmıyor dolu
Alerjikrinit minikkus__ hangi sprey bazılarını kullanırken ara vermek gerekiyor 7 gün kullanıp bir gün ara verip tekrar 7 gün gibi