Veramomm minikkus__ evet canım oluyor bazen insan içinde oluyor tüküremiyorumda midem bulanıyor ya çok rezil bir durum gerçekten. Bende emziriyorum ilaç icemem diye gitmedim ya alerji ya şeker başka neyden olur ki ? İnsan kendini kötü hissediyor cigerlerimde bişey yok baktırdım ona
minikkus__ Veramomm bana alerji dendi ama detaylı araştırılması lazım gibi oda emzirme sonrasına kaldı sanki.. şeker ihtimali çok yattı kafama çünkü şekerim hala yüksek biliyorm her yemek sonrası gözlerim agirlasiyor
minikkus__ 1Nisa1merve evet evet aynn dediğiniz gibi ozellekle sabah uyandığımda afedersin genzimi boşaltana kadar ne cekiyorm burnumdan zor nefes alıyorum niye böyle oldu hiç olmamıştı hayatim da anlamadım gitti
1Nisa1merve minikkus__ ben de sürekli oluyo bogazmi kesip atmak istyrm bazen ya .boğazıma endoskopi yapldi bakıldı yok bişey .bol su icmek lazm.
minikkus__ Veramomm bende artık buna emin oluyorm şekerden. E peki şeker kronik bi hastalık tedavisi yok bu geniz akintisi da mı hep olacak acaba:(
minikkus__ 1Nisa1merve ay nasıl yani ya sebebi vardr kesin doktor bana kimisinde omur boyu surer dedi mahvoldum valla.. bende bazen öyle hissediyorum cok zorluyor her sabah temizleyene kadar canım çıkıyor inan
1Nisa1merve minikkus__ uzun yıllardir var gecmiyo. ya suyu az ictgmde oluyo ya da çok strese girdgimde bide tabi kii hastlandgimda oluyo.yani sürekli böyleyim . Allah size de yardım etsin. Bı cagresi bulunur insllah
kader539_ minikkus__ su içtikçe boğaz girişinde biriken bakteriler mideye iniyo yani boğaz temizleniyo hemde nemleniyo kurulukta gidiyor iyileşmeyi hızlandırır su içmek
Veramomm minikkus__ tabiki canım ha şöyle olabilir şekerine dikkat edip sağlıklı beslenirsen ,belki azalır alerjide olabilir az buçuk en iyisini doktorlar bilir işte ama benim şüphem şeker o dönem aşırı kilo aldım birden çıktı çünkü
Mommyhann minikkus__ bendede yaz kış oluyor hatta bazen burnum öyle bir akıyorki yani cok zor ama abende alerji var belki sizdede olabilir
minikkus__ Veramomm bnmde baya tetikleyen etkenler vardi hamilelik grip aşırı üzüntü stres birde şeker çıkmıştı hepsi üst üste olunca kaçınılmaz oldu
3cocukluananingunlugu minikkus__ geçmeyen geniz akıntısı alerjik muhtemelen genelde süt ürünleei ve kakao tetikliyor özellikle süt ve kakao. Udi hindi yağı damlatmak enfeksiyonu azaltıyo bir de dut kürü iyi geliyor. Çok geçmiş olsun bende çok çekmiştim
minikkus__ 3cocukluananingunlugu peki atlattiniz mi geçti mi doktor alerji dedi zaten 3 5 dk muayene etti hiç bisey anlamadım ki
minikkus__ kader539_ doktorun hap dediği antibiyotik mi acaba şu an enziriyorm kullanamam peki emzirme bitince kullanirsam geçer mu faydası olur mu antibiyotigin. Birde geniz akintisi için antibiyotik mi veriyorlar