sudess Gece emmekte istemiyor biberonda istemiyor uykusu ağır basıyor 6-7 saat kadar hiç bir şekilde beslenmeyi kabul etmiyor ne yapmalıyım
tugcetopcu sudess merhaba benimde bebeğim 4 ay 6 günlük gece beslenmiyor doktorumuz kendisi uyanırsa yemesi gerektiğini söyledi hiç uyandırmıyoruz biz deliksiz uyuyor ilerisi için bu önemli korkmayın acıksa uyanır annesi
yldrm12 sudess benim bebeğimde öyle uyuyor hatta dün akşam 9da mama içip uyudu sabah karşı 4te uyandı. acıkınca kendi uyanıyor
onefinemom sudess biz gece uyandırmayı 1. Aydan sonra bıraktık , doktorumuzun tavsiyesi ile. Bence uyandırmanıza gerek yok aslında bebişin bir gelişim sorunu yoksa? Yani özellikle uyandırılmasını gerektiren bir durum vs… bizimki de uyuyor öyle 6-7 saat uyanmadan
sudess tugcetopcu bizim doktorumuz 3 saatte bir mutlaka beslenecek dedi ama çocuk kabul etmiyor biberonu itiyor ağlıyor🥺 sizin kaç saat beslenmeden uyuyor gece
tugcetopcu sudess 7 8 saate kadar aralıksız uyuyor 150 cc mama içiyor yine siz bilirsiniz ama bu şekilde daha düzenli oluyor
kubraa006 Benim bebeğim de 4 aylık olacak 2 gün sonra gece uyandırmayın uyku kalitesi çok önemli o acıkırsa uyanır doktorunuzun dediğini yanlış anlamış olabilir misiniz acaba? Çocuk doktorları kırk çıktıktan sonra 3 saatte bir uyandırmaya gerek yok diyor(hemşireyim ordan biliyorum )
sudess kubraa006 yok özellikle her gittiğim ayda soruyorum uyandırılcak diyor🥺 arkadaşımda o doktora gidiyor ona da aynısını söyledi siz kaç saat beslenmeden uyutuyorsunuz
sudess merv18 uyandırmadan veriyordum normalde aslında şimdi onu da kabul etmiyor doktor neden öyle dedi ki acaba
wise Benim de bebeğim 36 günlük geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum, yoksa kendi uyuyor.. acıkınca uyanıyor ama sizin bebek büyük bence uyandırmayın ama 4 saati geçerse içiniz rahat ederse rüya öğünü yapın
sudess kubraa006 bana neden öyle dedi ki doktorum kilo alımından dolayı mı acaba, kaç cc yiyip yatıyor
sudess onefinemom kilo alımımız fazlaykrn de uyandır demişti şimdi biraz yavaşladı kilo alımı yine uyandır diyor