Prenses21 TulayGeriDon mrb uyuz tedavisinin 2. Kurundeyiz fakat oglum asiri kasiniyo ama kuru kasinti yara kabarcik fln yok sizce neden oluyo
Prenses21 TulayGeriDon bugun 2. Gunu olcak 3. Kurude yapmalimiyiz yazi bu banyoyu yaptiktan bi hafta sonraki 3. Kür
TulayGeriDon Prenses21 hayır. Çocuğa zaten kullanmayın. Acaba doktor mu öyle dedi dedim bende. Hayır kullanmayin
Prenses21 TulayGeriDon doktor kremi cocugada kullanabilecegimi soyledi fakat ilk surdumde bisy yoktu bugun vicudu kirmizi kasidi icinmi alerjimi bilemedim
TulayGeriDon Prenses21 kasidigindandir. Veya başka birsey alerji yapmıştır. İlk kullanımda birsey yok diyorsun. Ayrıca yoğun yoğun sürme. İnce ince sür
Nur2009 Nrgyslmn Benim oğlumun bacakları da böyleydi su toplamis gibiydi sonra o sular söndü popoda çıktı el ayak hastalığı dedi Dr.
Prenses21 TulayGeriDon 2 hafta once gttim iste ilaci ilk baslamadan once sonra 3 gun ilaci kullandim 4. Gun dus 1 hafta ara verdim tekrar 3 gun kullandim dun 4. Gun dus aldim
TulayGeriDon Prenses21 gotur tabi. Kabarciklara bakacak. Geçiyor mu yeniliyor mu diye. Sana bakmayabilir olmazsa sende aile hekimine görünürsün