brvnkr 2 gün sonra ek gıdaya başlıyoruz neyle başlayayım Ne olur yardımcı olun siz neyle başladınız ilk başlarda
cinarto brvnkr patatesle başlamıştım azıcık ağzına süre süre denetmistim. Benimki çok istekliydi umarım sizinki de öyle olur . Üç gün patates ikinci gününde bir tatlı kaşığı kadar yedirebiljrsjniz . Son gün istediği kadar verebilirsiniz .
iremaydmr brvnkr valla biz 3 buçuk aylığız ben meyve püresi yapıp vermeye başladım bile doktorumuzun tavsiyesi ile tabi kendi kafama göre değil ilerleyen aylarda daha farklı şeyler deneyeceğiz
brvnkr Deletedmom_119 bende bıraz korkuyorum ne verecegımı bılmıyorum yoğurttan korkuyorum bıraz alerjısı var sankı
cinarto brvnkr eğer alerjisi olduğunu düşünüyorsanız biraz erteleyin daha sonra azıcık azıcık bi şeylerin içine kata kata verin. Bağışıklık sistemi geliştikçe alerjiyi kendi yenecektir
Deletedmom_119 cinarto maşallah ek gıdayı ne zamnlar veriyorsuuz sabah akşam yada emzirdikten ne kadar sonra gibi ? Benimki ağzını kitliyor asla açmıyor
crybaby iremaydmr doktor neye bakarak başlayın dedi benim bebeğim de 4 aylık olacak merak ettim daha bana doktor hiç bir şey demedi de
cinarto Deletedmom_119 su an 11 aylık olacak kahvaltı ara öğün öğle yemeği akşam yemeği şeklinde gidiyoruz Tabi öğün öğün iştahsızlıği olsa da genellikle uyumlu bu konuda çok şükür
cinarto Deletedmom_119 ilk başlangıçta emzirdikten bir saat sonra gibi genellikle öğleden sonra birle iki arası verdim hep . Tek öğün bu şekilde devam etti .
Deletedmom_119 cinarto teşekkür ederim yeni başladık asla ağzını açmıyor kitliyor tadım falan yapamıyoruz ne yapacağamı şaşırdım :(
cinarto Deletedmom_119 kaşığa bulaştırıp kaşığı eline verin ona odaklanmayın İsteksiz olduğunda zorlamak kalıcı yeme reddine sebep olabiliyormuş umarım daha fazla zorlamaz sizi Zaten altıncı ay tadım ayi yemedi diye üzülmeyin doymasina gerek yok