Sevah nergiz4155 cahil cühela insanlara özel inizi anlatmayın lütfen gidip bir kadın doğuma jinekolojiyr görünün bide fetva vermiş. Te Allahım çocuğun olmaz filan
mematiii SweetMom__ kürtçe diyor sen onu ingilizce yaptın ya öldürüyorsun beni .O değilde önden mi bahsetmiş arkafan mı hiç anlamadım.
nergiz4155 asrinhatasi doktor Altan gecem muayene etti bunun için değilde smear testi için birsey demedi bana
Elifmihra7206 nergiz4155 karşınızdaki kürtçe şivesiyle söylediyse siz yanlış anlamış olabilirsiniz çünkü kürtçeye kulak aşinalığı yoksa farklı anlaşılıyor zoom diye bir kelime yok çünkü
Mirimo nergiz4155 doğumdan sonra çok normal bu kızlık zarı sarkması çok kişide gördüm sakın kendinizi kimsenin eline vermeyin tıp. Dışında
Mirimo nergiz4155 hiçbir sıkıntısı yok onun .çünkü normal doğum sonrası çok normal diyor doktorlar çok zorlayınca doğumda o şekilde oluyor Muş
minikurabiyeninannesi nergiz4155 kürdüm yani Kürtçe de bilirim ilk defa zoom diye bir kelime duydum 😃 kadının muhtemelen şivesinden kaynaklı kelimeydi yanlış anlamış olabilirsiniz.
YorgunEbeviyen nergiz4155 hangi tarafın Kürtçesi bu çok nedemek ilk defa duyuyorum zom değil zorr moli zoro ?o düşmüş seninkisi