[silindi] Kızlar 31’inde sezaryen doğum yaptım doğumdan çıktıktan sonra kendimde olmadığım için mama vermiştik bugün 21 gün oldu acaba mama bozulmuş mudur versem sorun olur mu 3 hafta içinde tüketin diyor bozulup bozulmadığını nerden anlayabilirim
minikmucizemaak [silindi] Vermeyin 3 hafta içinde açılanın bitmesi gerekiyor. Diş süreci yaşadım o ara mama bitmiyordu emiyordu oğlum ve bir kaç kez yarıdan fazla mamayı çöpe attım
damlaozzz [silindi] Vermeyin kardeşim emzirme danışmanı mamayı açarken tarih yazmamı istemişti üstüne 3 hafta geçince kullanılmıyor çünkü maalesef
Gamzelit [silindi] kendi kutusundaysa ve güneş vs görmüyorsa eczacı bize demişti ki üzerine 3 hafta yazıyorlar ama ruhsat için o abla 5. Haftaya kadar kalabilir eğer kendi kutusunda ve direk güneş görmüyorsa demişti
eminenurkalkan Eğer iyi muhafaza etiyseniz verin bir şey olmaz , bir ay kullanabilirsin demişti yeni doğan hemşiresi
[silindi] Gamzelit kendi kutusunda buz dolabında sakladım ama emin olamıyorum bir şey olmuş mudur diye tam 3 hafta oldu alalı
cokbilmismom [silindi] mama buzdolabında saklanmaz. Yeni aldığınızı buzdolabına koymayin. Bu arada bende vermezdim 21 gün geçmiş bitti o mamanın ömrü zaten buzdolabına koymussunuz koyulmamalı
Gamzelit [silindi] sanmam ben buzdolBına koymadım görümcemde sma kullanıyı oda hiç buzdolabına koymuyo
ysmnabd Ya biz bir ayda anca bitiriyoruz bir kutuyu sıkıntı olmadı dört aydır ben yanlış mı yapıyorum yorumlar beni şaşırttı
[silindi] ysmnabd bende hiç bilmediğimden merak ettim yani 3 hafta banada çok kısa geldi internette de 3 hafta yazıyor sma optipro mama hakkında korkuyorumda verirsem bir şey olur diye dolu mama çöpe gidecek
ysmnabd [silindi] Aptamil kullanıyorum bence kutusunda 4 hafta. Yazıyor yani ben tek başıma karar vermedim bir ay diye
[silindi] cokbilmismom nerde saklamalıyım peki serin bir yerde saklayın yazınca bilemediğimden dolaba koymuştum
cokbilmismom [silindi] güneş görmesin yeter oda sıcaklığında saklanmalı üzerinde yazıyor buzdolabana koymayin diye. Benimki mutfakta tezgahın kenarında duruyor
monaroza88 [silindi] eğer ambalaj acilmamissa hicbisey olmaz.ben üç dört kutu alıyorum güneş görmeyen serin yerde muhafaza ediyorum öyle bittikçe her kutu açıyorum.
[silindi] monaroza88 doğum yaptığımda açıldı 22 gün oldu 3 hafta olduğu için vermedim attım birde yanlış şekilde muhafaza etmişim bilmediğim için