baharkiz ereninannesi_ merhaba çizgi flm açmıyorun kızıma ama kendim bazen tv açıyorum gün içinde oda görüyor tabi ama izlemiyor çokta haraketli ve renkli olmadığı için7 aylık gelişiminde sıkıntı yaparmı sizce?
arifesnlv Linda95 benim oğlum da 9 aylık ismine bazen bakıyor bazen hiç bakmıyor bazen göz kontağı kuruyor bazen hiç kurmuyor 1 aydır bay bayı gösteriyoruz yapmıyor aynı durum bende de var çok kötüyüm insallah biz kuruntu yapıyoruz dur
arifesnlv ereninannesi_ ay benim oğlum 9 aylık alkış yapıyor ama bay bay yapmıyor diye darlıyordum ve şüpheleniyordum bazen ismine bakıyordu bazen bakmıyordu ay içime bi su serpildi
ereninannesi_ arifesnlv ilk bay bayi 12 aylıkken yaptı ve kesti. 16 aylıktı ve bay bayi öğrendi. 18 aylık bazen bay bay yap deriz yapmaz hiç olmadık yerlerde kendi bay bay yapar. Kalabalık ve öğretme önemli.
yaraliceylanim Linda95 youtube osman Gönülal otizm belirtileri diye bi video var onu izleyebilirsiniz bence içinizi rahatlatır eğer belirtiler çok fazlaysa doktora gidersiniz değilse zaten bişey yoktur
yaraliceylanim yaraliceylanim bu durum aylar önce yapılmış ben şimdi gördüm götürdünüz mü doktor @Linda95