NariNariKiminYari Uykusuzhergeceeee https://yemek.com/amp/tarif/salgamli-kuskus-salatasi/ Ben bu tarifle yapıyorum ama içine maydonoz kapya ve taze soğan koymuyorum biz sevmiyoruz 🩷
Ucansupurge Uykusuzhergeceeee içinde kısır olmayan bir gün menüsü mümkün değil kabul edemem 😁 Şaka bir yana patates salatası,makarna salatası, şehriye salatası,çerkez tavuğu olabilir
Gencanne2 Uykusuzhergeceeee börülce salatası ve kırmızı biberli nohut salatası var benim sevdiklerim arasında ama kısırın yeri bir başka 🤤🤤
Ozra Uykusuzhergeceeee yoğurtlı kuskus salatası efsane oluyor hemde pratik. Patates çanakları olabilir
anneyimannea kums damak zevkiniz hassas ise begenmeyebilirsiniz biz genelde evde yaparız böyle seyleir bir kere denemek için aldım beğenmedim pek bana uymadı ama arkadaşım begendi pek ayrıt etmezler böyle seyleri
Haydinn kums ben beğendim canım hafif kuru ama limon vs sıktınmı gayet güzel yeniyo baharatları falan beni rahatsız etmedi denenebilir 45-50 tl mi ne idi epey de çıkıyor içinden
Rez Uykusuzhergeceeee kısıra alternatif fellah köfte yapmıştım çok beğenildi ve doyurucu. Yanına kremalı bir kek , yoğurtlu pancar mezesi, peynirli gül böreği, ve tırtıl kurabiye mmm 😋