_Goktugunannesi__ Uykusuzhergeceeee İnstagram rümeysa mutfakta nın gün menüleri var hep sayfasında kendisi de günlere katılıyor zaten
Butterfly22 Uykusuzhergeceeee Mercimek köftesi Şehriye salatası Sakallı poğaça Dilim börek Ağlayan kek Karışık dolma Şuan aklıma bunlar geliyor
Haydinn Uykusuzhergeceeee çiğköfte (BİM’de hazır var sıkıyorsun sadece efsane ) Arpa şehriye salatası Üşünmezsen sarma Havuç tarator Poğaça yada sigara böreği Kurabiye Tatlı da kek ya da bisküvili pasta 😂 Bunları yiyipte doymamak resmen canım çekti şuan 😂😂
iki_prensesannesi Uykusuzhergeceeee Poğaça Milfoyden reçelli yada cikolatli börekler üzerine pudra şekeri Havuç topları Yaprak sarması Patates salatası Şehriyeli tavuklu salata Mercimek köftesi
Mnli Uykusuzhergeceeee kısırı yerine hardallı patates salatası ya da arpa şehriye salatası yapabilirsiniz daha dün güne gittim şehriye salatası vardı 😅
Uykusuzhergeceeee Mnli Ay onu da hep yapıyorum aslında doyurucu ama farklı bir şeyler arıyorum hardallı patates salatasına bakacağım teşekkür ederim ☺️
miniksercedefne Uykusuzhergeceeee tavuklu şehriye salatası Gelin pastası Patatesli börek Sade poğaça Elmalı kurabiye
Uykusuzhergeceeee aslananne27 Yetti ama artık 😁 Sabah salatalık turşusu yapıyorum ay dedim bunun yanına kısır ne güzel gider. 😂
uykusuzanne__ Uykusuzhergeceeee Baklava yufkasında börek (harika oluyor) Yaprak sarma yada lahana sarma İçli köfte Kurabiye
NariNariKiminYari Uykusuzhergeceeee https://yemek.com/amp/tarif/salgamli-kuskus-salatasi/ Ben bu tarifle yapıyorum ama içine maydonoz kapya ve taze soğan koymuyorum biz sevmiyoruz 🩷