2uykusuzprensannesi SweetMom__ Heleki sıcaklarda milli içeceğim maalesef o olmadan yemek yiyemiyorum huyum batsinki Eşimede ben alıştırdım şükür ki obenim kadar içmiyor Bu hafta 2 tane bitirdim😶🌫️😶🌫️🙈🙈
SweetMom__ 2uykusuzprensannesi ben herseyde çok seviyorum bende yemekte olmasa nayin😄😄 aslında ben ilk evlendim zaman 1 ay kaynana ile otururken onlar aşırı içiyordu sonra evimize geçince kocam eksik etmedi ben normalde yağsız yemek spor sonra asit abur cubur yemezdim evlendim allahh😄😄😄
melisakarademir SweetMom__ allahım bizi bu forumdaki ergenlerden muaf kılsın korusun amin diye dua ediyordum snsmfmlgkfırkflglgkejrjkghoofırjrkgpgoeıej
SweetMom__ melisakarademir yok canim😄 yanı bilmiyorum test alicam kahve içerken begenmedim yarıda bıraktm😄
SweetMom__ melisakarademir yok bende limitler doldu bam engel dışarıya çıkarsam alırım bide şu mutlulugumu paylaşmak istiyorum 12 bin yorum oldu son 3 bin sonra master anne oluyorum 😄😄🎉🎉🎈🎈
Norveckizi SweetMom__ modum Kızım hasta Gece atesli gectı Annem bende ve o da hasta, gece sureklı uyandı Bende bı kızıma bı anneme uyanmaktan bıtmıs tim ki Sımdı de ben hastalandım
suheyla92 SweetMom__ nasi ya bu kadar duzgun planli programli olabiliyosunuz benim hala her yer darmadaginik karnim ac yemegi isitip yiyemiyorum bebe birakmiyo simdi kisacik uykusunda hangisini yetistirsem diye kosucam. Az sonra…
birmelekcik SweetMom__ anca oturdum ev temizlendi, çamaşır asılacak katlanacak yemek yapılacak 😊 avrat işi bitmez derler 😂