ezgii23 Ay hayran kaldım hepinize 😂 inşallah ben de bugünlere geçebilirim 🥹 akşama misafirim var yemek yok ev dağınık benim kız durmuyor ayağımda sallıyorum 😂
SweetMom__ ezgii23 geçecek canım benim kaç aylık bebiş 😄🌸 bizimde oyuncaklar dağıldı biraz olsun misafir umdunu yer
Themom_ SweetMom__ hava yağmurlu, soğuk ve kapalı tam uyku havası burada🫠 Günün 2. Kahvesini içiyorum
SweetMom__ 2uykusuzprensannesi en sevdiğim kola evlendikten sonra kocam alıştırdı sağolsun evden eksik etmem edince yokluğu çok koyuyor😄😄 afiyet olsun canım 🌸
2uykusuzprensannesi SweetMom__ Heleki sıcaklarda milli içeceğim maalesef o olmadan yemek yiyemiyorum huyum batsinki Eşimede ben alıştırdım şükür ki obenim kadar içmiyor Bu hafta 2 tane bitirdim😶🌫️😶🌫️🙈🙈
kivircikkannesi SweetMom__ Kızımın odasını yeniliyoruz. Eşyaları kurduk, temizledim , yerleştirdim. Yoruldum kahve içiyorum 😮💨
SweetMom__ kivircikkannesi Hayrli uğurlu olsun canım güle güle yatsın büyüsün🌼😊 sanada afiyet olsun canm 😄
SweetMom__ 2uykusuzprensannesi ben herseyde çok seviyorum bende yemekte olmasa nayin😄😄 aslında ben ilk evlendim zaman 1 ay kaynana ile otururken onlar aşırı içiyordu sonra evimize geçince kocam eksik etmedi ben normalde yağsız yemek spor sonra asit abur cubur yemezdim evlendim allahh😄😄😄
melisakarademir SweetMom__ allahım bizi bu forumdaki ergenlerden muaf kılsın korusun amin diye dua ediyordum snsmfmlgkfırkflglgkejrjkghoofırjrkgpgoeıej