acemianne___ Merhaba oğlum 10 aylık 2 3 aydır alkış bay bay gibi şeyler öğretmeye çalışıyorum ama hiç yapmıyor normal mi bu yazar mısınız lütfen
Yesillimon acemianne___ Normal değil suan eve gelen misafirleri giderken yolcu edip bay bay yapması lazımdı.
bikupakahvee acemianne___ kızım 10 aylıkken alkışı öğrendi baybayı 11 aylıkken filan endişe etme her bebeğin gelişimi farklı tabiki de 😊 Mesela kızıma sar makarayı şarkısını söyleye söyleye alıştırdım ki ben şarkıyı söylediğimde o da hareketlerini yapıyor 15 aylık şuan Siz biraz daha çabalayın içiniz rahat etmezse doktora gittiğinizde sorun
marsiyen acemianne___ Bence normal bazı çocuk yapamadığından değil yapmak istemediğinden yapmıyor. Benimkide 10 aylık biz bir şey öğretmiyoruz karşı komşuma gidiyor abla her gün bir şey öğretiyor hayret ediyoruz.
Dedektifgadget acemianne___ gel gel yapıyor mu ben onu öğrettim bay bay ve alkış bilmiyor da bize vuruyor eli ile 😅 alkış yapar gibi normal bence 9 aylık olacak neredeyse kızım da
acemianne___ marsiyen maşallah , ne güzel benim oğlum huysuz bir bebek o yüzden bir şey öğretmek bile zor bir şekilde dikatını çekip Gösterıyorm ama sonuç alamadım daha
nbanba Ya tabii ki normal. 1 yaşina kadar bekleyin tekrarlayin bolbol. Diğer gelişim basamakları iyiyse bence bı problem yok
acemianne___ nbanba 2 haftadır emekliyor yürümeye çok heveslı , 10 saniye kadar kendi ayakta duruyor, ham dıyor kıtap sayfalarını kendi cevirıyor , baba der bunlar suan aklıma gelen
kubra5461 Benim de bebeğim 8 aylıkken alkış bay baya başladı ve öpücük atabiliyor ama bunu ben öğrettim bence şuan öğrenmeye daha çok açıklar biraz üstüne düştüğünüz an öğrenecektir. Stres yapma güzel anne 😍
ferideakdkdkf acemianne___ benim oğlumda yapmıyor bende arada alkıi galan yapıyorum çok da üstüne düşmüyorum şuan için emekle mıyor sürünüyor ve kendini kaldırıp tutunuyor babıldama şeklinde şuan komuşması bilinçli bi kelimesi yok ama mesela dıiarı kapısından dışarıya gideceğimizi biliyor yani ben de bazen endişeleniyorum ama her çocuk bir değil adınada bakıyor aslında bazen bakmıyor ama beni duyup gülüyor öyle bakalım sağlıkla büyüsünler
acemianne___ ferideakdkdkf merhaba sizin kaç aylık bebeğiniz , bu postu paylaştıktan sonra oğlum alkış yapmayı deniyor sanki
ferideakdkdkf acemianne___ şuan 9 ay 22günlük yani biz ara ara alkış yapıyoruz ama o kadar hareketli ki sürekli birşeyleri yakalama kalkma peşinde