aslanmommy mommandboy şuan 1 tog kullanıyorum. 2.5 tog da aldım kış için. E bebekten aldım ben. Ama ayımıza uykun boyut bulmak gerçekten çok zor. 6,5 aylık bebişim ve biraz minnoş prematüre olduğu için. 9 aylıktan başladığı için e bebekte kollarını kıvkrmam gerekiyor çok konforsuz geliyor bana bu sebepten dolayı
BabyBaB mommandboy 1 tog yeterli geliyor diğerleri bunaltıyor çok e bebekten lcwden defactodan alabilirsinz
lamiakus Bu sene yeni eve tasındım daha doğalgaz yakmadım bilmiyorum ev güzel ısınırsa 1.5 tok alacağım
aylintoooo aslanmommy bende başlayacağım kızım hiç izin vermiyor üzerini kapatmama kışın 2.5 tog altına zıbın üstüne bir şey seriyor musunuz ev sıcaklığı 23-24 derecede
fizikiharita aslanmommy de facto da var yeni gelmiş. Ben aldım 3-6 mesela. Çok güzel geldi ürün. 1.6 tog diye geçiyordu.
Eylul301023 aylintoooo 23-24 dereceye sakın 2.5 tog almayın ben aldım bir kere kullanamadim çocuğum perişan oldu 1 tog alın içine tulum giydirin ince ben öyle yapacağım
Vildan53 aylintoooo 23 24 derece için 2.5 tog çok kalın.Kızımın odasıda 23 derece oluyor kışın ince pijama takımıyla 1 tog tulum gayet iyi oluyor terlemiyor
aslanmommy aylintoooo üzerine bişey sermemek için kullanıyorum zaten onu. Bide bebeklerin üstüne örtü battaniye tipi şeyler örtmek sakıncalı
Eylul301023 mommandboy geçen kış 2.5 tog almıştım ama asla kullanamadim bir giydirdim bebegim terden perişan oldu bu sene 11 aylık 1 tog Alicam kış için içine de sadece tulum giydiricem soğuk olursa
arzu343437 Eylul301023 evet 2.5 Tog bncede çok kalın. Daha almadim ama mağazada baktım. Bebeğim çok sıcağı zaten sevmez.evlerde doğalgaz zaten sıcak oluyor. Ha doğalgazı gece çok açmayın burunları tıkanıyor diyorlar. Havayı kurutuyor. Çok doğru. kombiyi çok az bile açsak bence 2.t tog çok kalın
buket1302 Eylul301023 kis gelmeden oda sicakligi kac derece olur bilemiyorum neye gore alabilirim tulumu siz nasil aldiniz
pantenkelebek Eylul301023 ya ben 2.5 tog aldım ev 23 derece gösteriyor ama 22 gibi ısısı çok mu olur bu ya
ahsenikoo Eylul301023 peki uyku tulumlarını giydirince çorap da giydiriyor muyuz? Çoğu patiksiz çünkü
cevap Eylul301023 bizim ev 25 gösteriyor ama serin bence bulunduğum şehrin havasındanmıdır nedir üşütüyor gecen atlet üzerinr tulum giydirip yatırdım aynı derecede üşümüştü. 1.5 tog alsam yeteerli olurmu acaba bebeğim 4 aylık
Gzdnr17 mommandboy kidzee kullanıyorum 1 tog yeterli geliyor evimizin Sıcaklığına Sıcaklık stabil 22de sabitliyorum Kendi odalarının kaloriferi de yaz kış kapalı oluyot
powergirl mommandboy dün aldım 1 tog klima yanarken sicaklamasin diye yorgan niyetine gerekirse defactodan 2.5 tog alacam ben trendyolda bi site gördüm onun kendi sitesinden aldim daha uyguna geldi komisyonsuz
buket1302 powergirl kis gelmeden oda sicakligi kac derece olur bilemiyorum neye gore alabilirim tulumu siz nasil aldiniz
churchil mommandboy lcw den 2.5 tog aldım. Bana çok kalın gelmedi bebeğim çok terleyen bi bebek değil henüz denemedim ama kışın evimiz serin oluyor müstakil ve kuytuda kalıyor
pinaralay 18-19 derecede cam cok hafif aralik uyuruz biz bebegimin ustunde zibin+tulum+2.5 tog uyku tulumu. Kisin disarisi -5 ila -10 civari oluyor yasadigimiz yerde. Ev pek soguk olmuyor ama 3.5 tog da alacagim
gizematadeniz mommandboy şu an izmirde geceleri ev 26 derece oluyor. Zıbın üstü 0.2 tog love to dream kollar yukarı kelebek kundak kullaniyoruz. 28 gunluk oğlum
buket1302 gizematadeniz kis gelmeden oda sicakligi kac derece olur bilemiyorum neye gore alabilirim tulumu siz nasil aldiniz
sallyt gizematadeniz kelebek kundak ne için peki normal kundaktan daha mı iyi acaba benimki her türlü kundağı bozuyo deliyo yırtıyo🥲
buket1302 ffulya kis gelmeden oda sicakligi kac derece olur bilemiyorum neye gore alabilirim tulumu siz nasil aldiniz