ezgiii12490 Benimde çok az almış dut kurusu hurma fındık badem incir kurusu yiyorum o ay 600 gram almıştı bu ay az yedim almamış kaç kilo kac aylik kaç kg dogdu
mirooooo brvnkr bizimkide 130 gram kaldı bu ay 6. Ay kontrolüne gittiğimizde benimde biraz canım sıkıldı ama sağlıklı olmalarıda önemli. İnşallah önümüzdeki ay güzel alır bebişlerimiz
betulahsen brvnkr benim kızım 7 aylık, 7bucuk kilo. Benim doktorum gayet normal dedi. Bizde 7.ay kontrolumuzde 200 gr almışız ama hareketlenmeye başladı emekliyor falan ondan dedi. Takılmadı benim doktorum. Sizde takılmayın 🙏
ezgiii12490 brvnkr benimki 2600 dogdu 5 buçuk aylık 5800 geçende gittim 5800 du bilmiyorum yaa sadece anne sütümü alıyor.cinsiyeyi ne doktor ne dedi
nergissssss ezgiii12490 benim kızımda 4 ay 20 günlük 4.ay kontrolünde 350 gram almıştı sadece 5 buçuk kilo çıktı 5.ayda kaç çıkacak merak ediyorum solgar vitamin aldım inşallah iyi gelir süt için
mihramomm1 Ceviz ,badem ,fındık bulgur pilavı ve ev yapımı kek ayrıca bol su icmeye de özen gösterin bide kahvaltılarıniza mutlaka dikkat edin benim ebem öyle demişti kahvaltıyı atlama güzelce yap demişti 🌸ve stress lütfen yapma
mirooooo brvnkr ay inşallah benimkide toparlar bide benimki alerjik herşeyi veremiyorum ek gıdada çok yavaş ilerliyoruz bende herşeyi yiyemiyorum sütten geçiyor yavaş yavaş bende yemeye başladım diyet açıyoruz bakalım sağlıklı olsunlarda