cansu154 Kızlar merhaba, ek gıdaya başladı kızımda acaba avakado ve tatlı patatesin mevsimi var mı ? Bu mevsimde verebilir miyim ? Siz ne zaman verdiniz ?
bilememolabilir cansu154 verilir neden verilmesin. Ikiside nadir mevsimi olan şeyler yani kışında yazında verilir bence
emirtalhacan cansu154 avokado aldım çok serti gazeteye elma ve avokado sardım 3 günde yumuşak oldu beni dinlerseniz karıştırarak vermeyin öyle alisiyorlar
Xname cansu154 hep verdim en baştan beri haftanın 4 günü sabah yatım avokado yer maşallah seviyorda 😄 sadece pahalı 😐
atlas1655 3kedili2bebekli merhabaaa siz tadımlara başladığınız da ne kadar yiyorlardı benımkı az bişey yiyo doktor 2 tatlı kaşığı dedı onu bitirmiyor normal mi😂
3kedili2bebekli atlas1655 1 çay kaşığı yerlerse oh diyordum 1 ay bu şekilde sürdü onu bile zorla oyunlarla şarkılarla yiyorlardı 😂 yavaş yavaş artıp 7.5 aylıkken 1-2 yemek kaşığı yemeye başladılar 8. Ayda öğünler oturdu 9. Ayda bir ogun daha ekledim şimdi 10 aylıklar çorbalar 1.5 kepçe yemekler değişiyor ne olduğuna göre yani normal yememesi istememesi 😂
atlas1655 3kedili2bebekli aaaa buna çok sevındım yemınle zorla yedırıyorum millet ınstagram da neler yapıyo hayretle izliyorum tabı biz şuan 5.5 aylığız öyle öğün filan çok çok erken ama mesela doktor ilk gün 1 tatlı kaşığı diğer 2 gun 2 tatlı kaşığı dedi ama nerdeeee 1 çay kaşığı yese yeter😂 bide günde 1 kere ver deyince bidaha vermiyorum soğumasın diye 😂 küçük mama sandalyelerin de yan duruyo kendi sandalyemizde yaşlandığı ıcın dik duruyo ama kucakta filan hep dik
3kedili2bebekli atlas1655 ay malesef ne kadar erken başlarsa o kadar yemiyorlar bir de öyle bir durum var yani yemesi için çok vaktiniz var 😂
atlas1655 3kedili2bebekli valla ben çok heveslıydım ama doktor ne zaman başla dese o zaman başlıcaktım bu ay başla dedıgı ıcın başladım 6.5 ayda da başlasam olurdu bazı bebeklere bakınca 5.5 aylık mama sandalyesinde dimdik duruyorlar belkıde prematüre diye böyle bilemedım 🥹
3kedili2bebekli atlas1655 premature diye tabi ki benim kızım 7. Ayda anca durdu mama sandalyesinde 6.5 ayda başladım bende düzeltilmiş 5 aylıkken
3kedili2bebekli atlas1655 yok yok kalmaz inşallah merak etmeyin 2 yaşına kadar vakti var yakalamak için 10. Ayda daha yeni yaklaştı bebeklerim kendi aylarina hala birinin 500 birinin 600 Gr eksik biri 5 biri 2 cm eksik ama doktorlar gelişimleri şahane diyor hiç stres yapacak bir şey yok yani illa ki yakalıyor 😍
atlas1655 3kedili2bebekli Allah bağışlasın gerçekten mucızeler rabbim herşeyı kararlıyor yolları bahtları açık olsun ınsan merak edıyor acaba ne zaman oturup yürüyecek konuşacak çok acı çektiler Allahım yuzlerını hep güldürsün 🥹
3kedili2bebekli atlas1655 amiiin cümle evladımızın inşallah 😍 çok beklentiye girmeyin telaş yapmayın panik yapmayın zamanı gelince hepsini yapacak sadece prematur olduğu için bazı şeylerin zamanı geçebilir çok normal ama hemencecik kendi zamanını da yakalayabilir siz yine de düzeltilmiş tarihle ilerleyin bu arada daha iyi hissedersiniz 😊
atlas1655 3kedili2bebekli ooo zaten şuan kronolojık 8,5 aylık duzeltılmıs 5.5 yani 8.5 gibi değil zaten arada koca 3 ay var biz en başından beri düzeltilmişe göre gidiyoruz 😀
3kedili2bebekli atlas1655 yani daha küçücük çok zamanınız var önünüzde aslında bizim problemimiz yani tüm premature annelerinin problemi bebeklerimiz erken doğuyor erkenden kucağımıza alıyoruz o yüzden bir an önce büyüsün diye sabırsızlanıyoruz bir anne bebeği dönsün diye 3-4 ay beklerken biz 5-6 ay hatta 7-8 ay bekliyoruz bir anne bebeği otursun diye 6-7 ay beklerken biz 8-9 ay bekliyoruz ek gıda için 7-8 ay bekliyoruz yani sabırsız oluyoruz ama bebeklerimiz de aksine inadına rahat oluyor aman yaparız be modundalar 😂