Pinkbery MuhammedAmine 🥺Allah'ım o nasıl bir psikolojidir. Allah yardımcıları olsun yaşatmasın birdaha. Bende simdi acıklamaları okudum netten iç açıcı seyler yazmıyor inşallah yanılırlar
MuhammedAmine Pinkbery bende şimdi yıkılan binaları gördüm haberlerde amcamı görüntülü aradık fakat hat kesiliyor sürekli . Köyler kötü durumdaymış 🥺
SeverusSnape MuhammedAmine Allah yardımcıları olsun, çok korkunç çok. Hatırlamak bile istemeyeceğim şeyler geliyor aklıma. Rabbim korusun. Allah kimseye yaşatmasın. Evlatlarımız var, anne babamız, kardeşlerimiz, sevdiklerimiz. Bol bol dua edelim 🙏🏻😔
[silindi] Pinkbery Yaralı vs varmış annemler malatyada bi çok akrabamızda elazığda sivricede sesleri çok kötüydü hepsi sokaktaymış. Evler vs yıkılmış elektrikler kesilmiş. Allah yardımcıları olsun. Biz bitlisten de hissettik abim kayseride hissetmiş. Çok kötü kış günü rabbim sınamasın.
MuhammedAmine [silindi] Çok üzüldüm Rabbim memleketimizi korusun heryer sallanıyor bu ara Rabbim yardımcımız olsun İnşallah
tugraninannesi1 Bitlis/Tatvandayız aşırı hissedildi çok korktuk ve çok uzun sürdü yaklaşık 1 dk kadar
Pinkbery tugraninannesi1 Allah'ım beterinden saklasın🥺 İstanbul'da olan büyük depreme neredeyse yakın büyüklüğü ve daha uzun sürmüş 😖😖