Ataalp2 Pinkbery bende tesadüfen Kandilli ye bakıyordum İzmir’de ki depremden çok etkilenmiştim çünkü çok yüksek bi açıklama yok umarım can kaybı olmaz rabbim hepımıZı korusun
Deletedmom117 Pinkbery ayy evet kardeşimin görümcesi bende arkadaşını aradı hemen çok korkunçmuş 6 lardaymış baya sallanmışlar
Gfya_58 Sivastan bile hissettik sallandi evlerimiz orayi dusunemiyorum allah yardim etsin inşallah can kaybi yokturdur
Ozge_AyazEfee Adana beşik gibi sallandı. 1 dk kadar sürdü. Bitmek bilmedi. Allahım sen esirge yarabbim
Birminikstory Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin bizde Ankaradayız burası da sık sık sallanır oldu 😞
ElifyEren Kayınvalidemgl elazıgda cok kötü olmus ya camları patlamış ben adanadayım burasıda sallanmış ama hissetmedm valla rabbim göstermesin bida
Ercanismihanalat Siirt’te de hissedildi 10-15 sn sallandık rabbim beterinden korusun herkese geçmiş olsun
MuhammedAmine Pinkbery akrabalarım Elazığ ve Malatya’da bende Malatyalıyım Pütürge ve sivricede yıkılan evler varmış diyor dedem o Elazığ merkezde ameliyat oldu ve yatalak şu anda konuştum çok Feciydi diyor feryatlarına komşular yetişmişte çıkarmışlar dedemi çok çok üzüldüm . Rabbim yar ve yardımcıları olsun dua edelim arkadaşlar İnşallah can kaybı yoktur inşallah hiçbir ananın ciğeri yanmaz
Pinkbery MuhammedAmine 🥺Allah'ım o nasıl bir psikolojidir. Allah yardımcıları olsun yaşatmasın birdaha. Bende simdi acıklamaları okudum netten iç açıcı seyler yazmıyor inşallah yanılırlar
SeverusSnape MuhammedAmine Allah yardımcıları olsun, çok korkunç çok. Hatırlamak bile istemeyeceğim şeyler geliyor aklıma. Rabbim korusun. Allah kimseye yaşatmasın. Evlatlarımız var, anne babamız, kardeşlerimiz, sevdiklerimiz. Bol bol dua edelim 🙏🏻😔