dilara_0 Serum zaten çoğu, kişiye uyku, yapabilir muhtemelen serum da sıvı olduğu için ve sonuçta ilk defa takıldığı için serumdan kaymaklı ishal olmuş olabilir
Yeğeniminde kanında enfeksiyon vardı 2 gün hastanede yatırıp sürekli serum iğne falan yaptılar havale çeşitleri nedir bilmiyorum ama yeğenimin ateşi vardı huysuz diye kucağımda gezdiriyordum sonra birden titremeye başladı ablama dedim abla titriyo üşüdü mü yada ateşi mi çıktı Bi bakalım demeye kalmadı pat bayıldı vücut kendini saldı allahtan ablamın bebek hemşiresi olan görümcesi de yanımızdaydı hemen elini ağzına götürdü dilini yutuyor havale geçiriyo dedi dilini falan tuttu ama çocuk baygın ve ben sadece yüzüne dikkat ettim mosmor Du biz öldü dedik yani gitti hastane kapısına gidene kadar baygındı tam arabadan indik müdahale ettiricez hastane 5 dk mesafede o anda ağlamaya başladı yarabbim şükür dedik sonra tetkikler VS yapıldı röntgen film falan kan tahlili kalıcı hasar tarzında bişey çıkmadı çok şükür sadece kanında enfeksiyon vardı