dml26 Merhaba bebeğim 5.5 aylık 3-4 saat geçiyo 60 cc yiyo sadece. Daha öncesin de 90-120 yiyordu fakat artık 60ı zor yiyor ne yapsam olmuyor . Aynı durumda olan yardımcı olur musunuz
idilkavaj dml26 benim kızımda şuan aynı öyle sadece mama almasına rağmen 4 saatte bir 60-90 arası zor içiriyorum iştahı hiç yok
aysenut_11 dml26 Bizde aynı durumdan geçtik diş çıkardığı için olabilir içmek bile istemiyor uyumak istemedi ama geçicek korkma
zkusagianne Benim kızımda bir tuhaf canım şöyleki emerek karnını doyuruyor emmek istemiyor biberon istemiyor kaşık biberon istemiyor ek gıda istemiyor su içiyor Allah sonumu hayretsin akıl sağlığı mı yitirmek üzereyim
ezgiii12490 dml26 sutunuz gelmedi mi mama verdinz benim de doymuyor gibi geliyor ama mama vermene gerek yok dedi doktor
ilenalemin aysenut_11 benimki 4 aylık günde 4 kere 170 içiyor Ama her gören çok veriyorsun çok kilolu obez olcak diyor.napcam bilmiyorum
aysenut_11 ilenalemin İnsanlara hiç bakma gülüm ya insanlar var ne diyeceğini bilemiyor zayıf olsa çok zayıf kilolu olsa çok kilolu yani ben artık saldım insanları gaye almıyorum bu kadar basit sen de Galiye alma Bebeğine ne uygun oluyorsa aynı şekilde devam et hiç kimsenin ağzına bakma
peramomms ilenalemin insanlar hep konuşuyor zayıf olunca zayıf mama verince neden mama veriyorsun herşeye konuşuyorlar yesinler büyüsünler
ilenalemin peramomms aynen korkutuyorlar beni de ya obez olcak diye korkuyorum ama hareketlenince zayıflar illaki yani