berrakmutlu aaa ayni benim bebegim 🫡 ilk uc ay kolikti ben benimkinin gerginligini kolige bagliyorum evet kolik bitti ama o kendini sıkarak aglamalardan kalma bir gerginlik bence.. sinirlenince yumruk yapip kendini sıkardı mesela gecen aylar onu birakti suan 9.5 aylik ve ben norolojiye gittim eeg bile cektirdim benimde doktorum bir sorun yok dedi norolojide ayni sekilde fakat benim bebegimde de taklit yok mesela kafamizi tokustururz tosss derim
getirir kafasini kafama carpar sonra 6 aylikken gel gel yapiyordu anlamli ama birakti , bir kac kez pisi pisi hareketi ve babaya bir bir soylicem yapti ama yani bunlari cani isterse yapiyor alkis by by yok hala en cok buna takiliyorum bende bence yapabiliyor cunku sanki bir kac kez gordum ama cani istemiyor gibi mesela ben kollarindan tutup alkis yaptirmak istedigimde o
kollarini oyle bir geriyor ki istemiyor gibi. hareket konusunda ayniyiz bes saniye durmuyor kucakta yerde her yerde kımıl kımıl.. elleride arada yumruk ayni dediginiz gibi.. ben buraya yazarim alkis by by yapti vs diye sizde yaparsa yazar misiniz? 7-8 aylikken baslayan bebekler var alkisa bay baya bende buna takiliyorum kimide 11-12-13 hatta 14 ay bile okudum bence bizimkilerin akli fikri karistirma, hareket etme 😂