Elifhakan12 Kredi çekmek istemiyorum ama çekemiyorum, çalışmadığım için .. Calismayip kredi çeken var mı?
Omeraslan Elifhakan12 ne kadar çekeceğinize bağlı. Bazı özel bankalar veriyor. Ama şuan faiz oranı çok yüksek.🤔
PamukPrensesannesii Elifhakan12 Canım beni geçen sene garanti bankası aramıştı. Bende çalışmıyorum kredi kartımda yok banka kartı kullanıyorum. 15 bin faizsiz kredi verebiliriz dediler yok dedim. Eşime de sordum bende kredi kartı yok nasıl veriyorlar dedim. Hesaba sürekli para giriş çıkışı olduğu için verirler demişti. Bir daha teklif ederlerse çekeceğim 🤣 garanti kartınız varsa bir araştırın
maygirl Elifhakan12 hesap kartiniz yokmu onlarn avans limiti bile 20 30 bin acik cogu bn kullanmiyorum hesaonkartlarmi işe 3 yıl donmicem.calosmadgm.halde surekli hesap kartlamrn ek avans limitni nerdeyse 30 binlere kadar cikarttilar
Omeraslan Elifhakan12 Bazı bankalar yeni müşterilerine 20 bin faizsiz hoşgeldin kampanyası yaptı. Araştırın bulursunuz
Kaymakliiball Bende çalışmıyorum şansa başvurdum 15 bin verdi hesabıma sürekli para geldiği için sonrasında taksitli sürekli bişeyler aldım eve zamanında ödediğim için de şuan 178 bin yaptılar limiti 🤗 halkbankası benimki
Elifhakan12 Kaymakliiball ne zaman başvurdunuz acaba, sürekli iş Bankasıni kullanıyorum 6 bin çektim kredi ödedim, tekrar çekmek istedim vermediler.. Halbuki kredi notumu da yüksek
Dmt-01 Kaymakliiball nezaman verdi o krediyi halkbankası.benim maaş bankam halkbankası.Maaşım 25 bin ken bana enfazla 20 bin veriyodu kredi bende maaşım zaten 25 bin diyip sinirlenip çıktım.Şuandada maaşım iki katına çıktı ama halkbankası hala kredi vermiyor 10 bin mi ne veriyo en fazla.Eşim polis onada vermiyo kredi yani.İkimizinde maaş bankası üstelik.Çalışmayan birine kredi vermesi çok ilginç geldi
Kaymakliiball Elifhakan12 paraf kadın olarak çektim verdiler ben açıklamalark serbest meslek olarak seçtim gelir 40 küsür falan yaptım öyle verdiler versinler diyee ödemelerimde hiç gecikmedi kredi kartından harcama Yaptığkm için fazla fazla yüklüyordum 1 hafta falan oluyo limitimi 178 bin yapmışlar
Hayalperest_07 Dmt-01 bana da vakıf bank 50 bin limitli kredi kartı verdi üstelik sigortam yok çalışmıyorum ama düzenli ödeme yaptığım için isterseniz 100 bin bile yaparsınız dedi müşteri hizmetleri
Dmt-01 Kaymakliiball Kredi kartıma 175 bin limit veriyoda kullanmıyorum halkın kredi kartını vakıf kullanıyoruz.Ama dün siz yazdıktan sonra mobilden deniyim dedimde 50 bin denedim verecek gibiydi sanki kredi ama faizi diğer bankalara göre yüksek.Tabi faiz oranı müşteriye göre değişiyo.Neyse bidaha kredi gerektiğinde deneyelim bari vermiyo diye bakmıyoduk biz