afraybars1 Kızlar başlığa ne yazsam etiketi ne yapsam bilemedim biraz sallamasyon oldu kusura bakmayın Sorum şu; benim 40 bin TL param var buna kaç gram ajda bilezik eder bi türlü işin içinden çıkamadım yardımcı olur musunuz?
[silindi] afraybars1 22 ayar 10 gr ajda 25-27 bin arası gibi oluyor. Tek alırsın. Ha dersen ki 14 gr alayım 2 adet
bucocukac_ afraybars1 canım modeline göre gramajı değişiyor kuyumcuya gidip modellere bakıp karar vermen daha doğru olur
Usnac1995 afraybars1 En son 15-20 gün önce 10 gr 26.700 aldım tanesini. 1 adet ajda alırsınız. 3 tane de çeyrek
yagmurkokusu_ afraybars1 dün sordum benimde birikmişim var 27 bine 10 gram alıyorum. Kolumdaki 15 gram burma oda 40 yapıyordu 2 hafta önce bende onu 2 ajdaya çevirip 3 tane yapmış olacağım.
yagmurkokusu_ afraybars1 özel yaptırıyorsun bende merak etmiştim hep 10 gram niye 15 yok dedim sormuştum özel yaptıracaksın anlaştığın kuyumcudan .
Nur016 afraybars1 bugün aldım iki tane 10gr 57 bin verdim 28e falan geliyor birtanesi 1 ajda 2-3 tanede çeyrek alabilirsiniz
afraybars1 Nur016 ortalama 25 bin - 28 bin arası demek ki canım evet kalanına çeyrek yaparım artık. Teşekkür ederim 🌸
Winnithepooh afraybars1 burda alanlardan okudum 10 Gr yamuluyor 15 olsun diyorlardı bilginiz olsun düşünüyorsanız ins bir gün bende alabilirim çok meşhur oldu insan heves ediyor 🤭😊🙏
afraybars1 Winnithepooh altın hiç sevmem normalde birikim için düşünürdüm ama bilezik olarak gerçekten benimde çok hoşuma gitti heveslendiğimden istiyorum hepimize nasip olsun inşallah canım benim herşeyin en iyisine layığız 🌸
ulviyebsdln afraybars1 gram 2700 tl olmuş dün buna göre 10 gr 27 bin tl 15 gr 40.500 tl oluyor 1 tane kolunuza göre 15den alabilirsiniz belki yatırımlık güzel spor da duruyor ❤️