bune Kızlar oğlum 3.5 aylık, babası sünnet için randevu aldı ama ben çok huzursuzum,kıyamıyorum hic :( tecrübeli annelerden deneyimlerini okumak isterim:(
serendipity16 bune bizde de tam tersi eşim kıyamıyordu bana kalsa ben 1-2 aylıkken istiyordum benimki de 4 aylık artık dönüyor hareketli sizde bir an evvel yaptırın derim benimki yarın olacak inşallah çok stresliyim ama elden ne gelir bekledikçe insanın daha çok cesareti kırılıyor
ozr42 bune oğlum 8 aylık emekliyor. Geçen hafta oldu. Gözümde aşırı büyütüyordum. Stres yapıyordum.. Hiçte stres yapılacak bişey değilmiş. Uyuşturmak için iğne vurduklarında biraz ağladı. O an düşündüm eyvahhh ne yapıyorum büyüsündemi yaptırsam diye düşünmedim değil 😂 sünnetimiz çok rahat geçti. İlk gün biraz ağrı oluyor haliyle çiş yaptıkça ağladı. Bazı bebekler çişini tutabiliyorda yiğenim 3 gün tutmuştu ama oğlum yaptı sadece diğer günlere göre az . Ertesi gün çok daha iyiydi ağlaması yoktu. Sonraki günler çok çok daha iyi siz düşünün emekliyo. Sürünüyor . Bezli olduğu için çok rahat geçiyor. Çabuk iyileşiyorlar . Hiç pişman olmazsın. Bi an önce yap kurtul ☺️
umeyrinannesii bune bizde 5 aylık bu gün oldu. Çişini yaptığında çok ağladı, kucakta evde dolandık, şimdi de kucağımda uyuyo. İn şəə Allah çabuk iyileşir tüm sünnet olan bebişler.
bune serendipity16 şimdiden hayırlı olsun, geçmiş olsun. Bizimde haftaya..bekledikçe daha çok stres oluyorum inşallah sizde bizde kolayca atlatırız.
kubramineibrahim Merhabalar geçen hafta bugün oğlumu lokal anestezi ile sünnet ettirdik 10 dakika da çıktı ameliyathaneden hiç ağlamadı hatta doktor krem bile vermedi takın bezi bişey yok dedi ama tabi biz kucağımıza almaya korktuk eve gelince uyuşukluk geçmişti ve ağladı 20 dk falan sürdü sonrakarton bardağı kesip pipisine yerleştirdik 4 numara bez aldık abah ve akşamları furacin krem sürdük ve gün içinde havalandrdk şuan iyileşti bile bu arada oğlum 3 buçuk aylık hiç Korkmayn
bune kubramineibrahim eşimde havalar iyice bozmadan yaptıralım rahat edelim diye beni ikna etti yoksa hiç istemiyorum ben ama mecbur yani simdi olmasa ileride olcak en azından aradan çıksın 😂
bune ozr42 siz 8 aylıkken rahat ettiyseniz bizim daha da kolay olur belki küçük diye. Bide bazı şeyler yazılıyor ya burda haliyle insan kafasına takıyor. Kız çocuk çok kolaymış ya erkek daha minnakken bile zormuş 😂
ozr42 bune kesinlikle daha rahat edersiniz . İnsan ister istemez takıyor. Ama gözünüzde kesinlikle büyütmeyin. Kız çocuğunu da ileride zorluğu var 😂 regl olacak anne ağrıyo diye peşinde dolanacak. En azından erkekler bi kere bi acı çekiyo bi dahada yok 😂😂😂
bune ozr42 doğru valla kız çocuk küçükken iyi de büyüdükçe derdi artıyor erkekler garibim öyle böyle büyüyor 😂
bcemmm Bende yaptırmayı düşünüyordum 3 5 aylıkken . Ama biraz araştırınca kesildiği zaman kakadan mikrop kapabileceğini okudum bi çok yerde . Bide ağzı var dili yok acıyor bile diyemez . O yüzden baz geçtim büyüdüğünde kendini hazır hissedip sünnet olmak istiyorum dediğinde yaptırıcam . Hem kıyamıyorum hem mikrop kapar diye korkuyorum . 6 yaşından sonra travma olmuyormuş
bune bcemmm evet benimde o yüzden aklım karıştı zaten diğer adım pimpirik iyice fenalasmam inşallah 😂 babası deve gibi dikildi başıma kestircez diye 😂 olumlu deneyimler de biraz beni rahatlattı açıkçası
bune bcemmm yanlış hatırlamıyorsam okumuştum bi yerde idrar yolu enfeksiyonu açısından da erken sünnet öneriyorlarmış. Resmen iki ucu b.klu değnek yani
bebelac bune 3 aylıkken yaptırdık şuan 10 buçuk aylık iyiki dediğim tek şey diyebilirim iyiki yaptırmışız hiç korkmayın sorunsuz güzel şekilde bitiyor 😂
bune bebelac ay olsun bitsin de ben bütün forumda sünnet başlıklı her konuya yorum yazcam kesin kestirin diye 😂 süreç beni darlıyor😂
rabis53 bune tam 3 buçuk aylıkken yaptırdım geçen hafta, ilk gün biraz ağladı bir numara büyük bez kullandım ve küçük karton bardağı keserek koyduk bezine değmedi ve krem sürdük iyi ki de erken ettirdik şu an gayet iyi
bune rabis53 ya geçmiş olsun size de hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ❤️ bizimki de ağlak osman gibi herseye ağlıyo zaten bide sünnet olunca kesin yerden yere atar kendini 😂
Ayse_12345 rabis53 merhaba bizimde 3? Gün oldu sünnet oldu krem strece suruk üstüne bırakıyoruz doktor dedi sizler nasıl yaptınız