buglemss Kızlar bugün taktırdım 2 yıl kadar sürecek tedavim dişlerimin üzerine ataçman taktikar beyaz beyaz plakları yemek yemek için çıkarttım ve dişlerim aşırı açıyor normal mi 😩😩😩😩
bianneo buglemss normal daha çok yeni ben tel tedavimden sonra pekiştirme için kullandım onunda neler çektim telden daha zor bence
buglemss sibaluna siz kullandınız mı plakları çıkarınca ssanki dişlerim kopacak gibi hissediyorum o kadar yapışıyor sanki
sibaluna buglemss ortodonti uzmanıyım, bu ağrılar çık normal dişlere kuvvet uyguluyor plaklar ama dediğim gibi bir hafta içinde azalarak geçecek ağrı. Her yeni plağa geçişte de ağrınız olur, geçmiş olsun
buglemss sibaluna çok teşekkür ederim size bir şey daha sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden Bundan 2 yıl önce arka azı dişime implant taktırdım ama sadece çivisini kaplama olmadı hamile kaldığım için şimdi ara ara ağrı yapıyor ve 3 hekimle görüştüm 3üde enfekte olmuş tutmamış dediler yani çıkartmam lazımmış ameliyat gibi dediler çok korkuyorum çok ağrı olur mu ? Birde plak tedavimi etkiler mi?
sibaluna buglemss yok ağrı olmaz uyuştururlar mutlaka, tedavi sürecinde o implant dikkate alınmış mıydı bazı durumlarda boşluğu arka dişlerle kapatabiliyoruz ama tabi görmeden yorum yapmam çok sağlıklı olmaz doktorunuz planı anlatmıştır size
Aysecankdr buglemss merhaba bugün benim de 1.günüm siz ne durumdasınız ilerledikçe süreç daha mı kolay merak ettim
buglemss Aysecankdr merhaba şu an 5.plaktayım çok çok daha iyiyim şükürler olsun ilk günler aşırı zordu benim için sanki çenem çıkacak gibiydi ama ortalama yeni plaklara her geçişimde 2 güne alışıyorsunuz
Aysecankdr buglemss bende 3.plağa geçeceğim vida takıldı üst çeneme onun ağrısı daha fenaymış sizin toplam kaç plak? Kaç günde bir değiştiriyorsunuz
Aysecankdr buglemss vidaya lastik takıyorum dişlerin konumunu değiştirmek için , kemiğe vida yerleştirdikleri için zorlu oldu biraz, ben 11 günlük periyotlarda değiştiriyorum henüz tam alışamadık 30+20(pekiştirme) plak sayısı
buglemss Aysecankdr sizin biraz farklıymış benim dişlerimde çarpıştıklık yok sadece ayrık baya.bir ondan sanırım umarım sağlıklı isteğimiz sonuçlara ulaşırız
Aysecankdr buglemss merhabalar tedaviniz ne durumda? Kaçıncı plaktasınız gözle görülür sonuçlar başladı mı merak ettim
buglemss Aysecankdr merhaba 9.plagıma geçtim üst dişlerşm 12 de bitiyor alt dişim 44 de o kadar 🤣 Şükürler olsun ki çok çok güzel ilerliyor aralık baya gözle görüşür kapandı çenem geriye gitti ve ağzımın kapanması bile değişti ve hatta konuşma tarzımın bile değiştiğini söylüyor çevremdekiler